Ciklus edukativnih radionica pod nazivom „Upoznajmo i usmjerimo naše potencijale“

24-01-2018
Ciklus edukativnih radionica pod nazivom „Upoznajmo i usmjerimo naše potencijale“
Danas i sutra održavaju se info susreti ciklusa radionica „Upoznajmo i usmjerimo naše potencijale“ koje će u siječnju 2018. započeti u Dubrovniku. Radionice se temelje na švicarskoj metodi planiranja karijere i vlastitih kompetencija.

U čemu smo dobri? Što možemo? Kako napraviti osobni plan razvoja?


San &ja Communications i trenerica Sanja Živković želi poticati samorazvoj, neformalno obrazovanje i cjeloživotno učenje naših sugrađana. Povodom toga zadovoljstvo nam je najaviti ciklus radionica „Upoznajmo i usmjerimo naše potencijale“ koje će u siječnju 2018. započeti u Dubrovniku.


Motivacija


Svi smo mi posebni i jedinstveni. Međutim, u nekim nekim fazama života kao da nismo svjesni tko smo, što možemo i što želimo. Skloni smo izgubiti se u djelovanju, razmišljanima, sjećanjima, predviđanjima, u labirintu životnih okolnosti i čitavom nizu problema. Zaboravimo koliko se toga krije u nama i koje su naše sposobnosti. Itekako je važno znati svoje sposobnosti, svoje kvalitete i svoje vještine, vrijedi jednako za upravljanje svojim osobnom i poslovnim životom.
Ako sebe bolje spoznamo, možemo svjesnije utjecati na svoju sadašnjost i budućnost, a ako ne posjedujemo tu spoznaju, može se dogoditi da drugi potpuno upravljaju nama.

 

Radionice se temelje na švicarskoj metodi planiranja karijere i vlastitih kompetencija (na eng. Swiss qualification method ili skraćenica CH-Q).
Kroz vrlo zanimljive i kreativne radionice koje Vas potiču na razmišljanje o sebi i pisanje osobnog plana, moći ćete:
 poboljšati uvid u vlastite sposobnosti, kvalitete, vrijednosti, vještine i interese;
 više prihvaćati sebe, a manje kritizirati druge;
 povećati samopouzdanje i svjesnost o sebi i drugima;
 naučiti kako planirati vlastitu karijeru, a biti bolje povezan sa sobom, sa svojim samorazvojem i trenutačnim mogućnostima.

Ciklus radionica već je predstavljen na info susretu 18. siječnja 2018. u u 17 sati na adresi Lapadska obala 7, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilištu u Dubrovniku (učionica C5). Drugi info susret održati će se danas, 24. siječnja 2018. u 11,30 sati na adresi Sveučilišnog kampusa, Branitelja Dubrovnika 41 (Sala za sastanke, 1. kat). Treći info susret održava se u četvrtak, 25. siječnja 2018. 18 sati u prostoru Centra za mlade (Gradski bazen, istočna strana).


Radionice se organiziraju za ograničen broj polaznika (minimalno 12 polaznika, a maksimalno 20). Na info susretu će se odrediti dinamika održavanja radionica i prostor održavanja s obzirom na broj prijavljenih polaznika. Ako se prijavi više polaznika, organizirat će se drugi ciklus radionica.
Prijave su moguće na info susretu. Sva pitanja možete postaviti putem e-mail adrese sanja.dubrovnik@gmail.com ili telefonom: 091/4640640.


Sanja Živković, trenerica 3. razine CH-Q metode, (jedna je od dvije u Republici Hrvatskoj), licencirana od strane Zaklade za Belgiju i Nizozemsku, prevedeno na nizozemski: Stichting CH-Q Belgie en Nederland 2014., certificirana voditeljica američkih radionica „ Preuzmi odgovornost za svoj život“ koje su temeljene na Teoriji izbora W. Glassera. Sanja je također polaznica 3. godine Gestalt edukacije koju organizira europski psihoterapijski trening institut Psihika d.o.o iz Zadra.


NOVOSTI

HANFA stipendira mjesečnim iznosom od 1750 kn

HANFA poziva studente ekonomije, prava, matematike ili informatičkih tehnologija da se prijave na natječaj za stipendiranje koji je otvoren do 30. lipnja 2019.


Sveučilište u Splitu otvara nove studijske programe u Makarskoj

Već sada možete upisati nove studijske programe pod nazivom Mediteranska poljoprivreda i Hotelijerstvo i gastronomija, koji će se održavati u Makarskoj.


Ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica

Provjerite ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica za razdoblje od 17. lipnja 2019. do 31. kolovoza 2019.godine.


FOTOGALERIJA: Mladi proslavili kraj školske godine ispred Katedrale!

Sinoć pred brojnom publikom ispred Katedrale, održao se posljednji Forum ove školske godine pod nazivom "Gotovo je, gotovo!".


Forum mladih: Velika proslava kraja škole ispred Katedrale

Forum mladih grada Dubrovnika priprema završni kolažni program na velikoj pozornici u srijedu, 12. lipnja ispred Katedrale.