''INFO dan'' Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

29-01-2018
''INFO dan'' Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku
Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku održat će u srijedu, 31.1.2018., u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7 ''INFO dan'' Studentskog zbora (učionica B2). Početak je u 17 sati.

INFO dan sastojat će se od tri panel rasprave:

  1. Upoznaj Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku
  2. Kako uspješno prijaviti i dobiti sredstva za studentske projekte
  3. Studentski feedback

 

Studentski zbor jedino je legitimno predstavničko tijelo studenata. Iz tog razloga, članovi dubrovačkog Studentskog zbora predstavit će prisutnim studentima svoje ovlasti, funkcije i aktivnosti. Bit će objašnjen i način kandidiranja na izbore za Skupštinu zbora. Iz ovogodišnjeg proračuna Studentskog zbora izdvojeno je 130 tisuća kuna za studentske projekte. Natječaj je u tijeku te je ovaj događaj vrlo dobra prilika studentima da se upoznaju s načinom prijave i financiranja studentskih projekata.

 

Naglasak je stavljen na treću panel raspravu: Studentski feedback.

Dubrovnik je sveučilišni grad. S prednostima, tu su i brojni nedostatci. Pogotovo po pitanu prehrane i smještaja. Prisutni studenti imat će priliku članovima zbora postaviti pitanje, iznijeti kritiku, prijedlog ili savjet. Na ovaj način studenti participiraju i kreiraju daljnji plan rada jedinog legitimnog predstavničkog tijela studenata.


NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.