''INFO dan'' Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

29-01-2018
''INFO dan'' Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku
Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku održat će u srijedu, 31.1.2018., u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7 ''INFO dan'' Studentskog zbora (učionica B2). Početak je u 17 sati.

INFO dan sastojat će se od tri panel rasprave:

  1. Upoznaj Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku
  2. Kako uspješno prijaviti i dobiti sredstva za studentske projekte
  3. Studentski feedback

 

Studentski zbor jedino je legitimno predstavničko tijelo studenata. Iz tog razloga, članovi dubrovačkog Studentskog zbora predstavit će prisutnim studentima svoje ovlasti, funkcije i aktivnosti. Bit će objašnjen i način kandidiranja na izbore za Skupštinu zbora. Iz ovogodišnjeg proračuna Studentskog zbora izdvojeno je 130 tisuća kuna za studentske projekte. Natječaj je u tijeku te je ovaj događaj vrlo dobra prilika studentima da se upoznaju s načinom prijave i financiranja studentskih projekata.

 

Naglasak je stavljen na treću panel raspravu: Studentski feedback.

Dubrovnik je sveučilišni grad. S prednostima, tu su i brojni nedostatci. Pogotovo po pitanu prehrane i smještaja. Prisutni studenti imat će priliku članovima zbora postaviti pitanje, iznijeti kritiku, prijedlog ili savjet. Na ovaj način studenti participiraju i kreiraju daljnji plan rada jedinog legitimnog predstavničkog tijela studenata.


NOVOSTI

HANFA stipendira mjesečnim iznosom od 1750 kn

HANFA poziva studente ekonomije, prava, matematike ili informatičkih tehnologija da se prijave na natječaj za stipendiranje koji je otvoren do 30. lipnja 2019.


Sveučilište u Splitu otvara nove studijske programe u Makarskoj

Već sada možete upisati nove studijske programe pod nazivom Mediteranska poljoprivreda i Hotelijerstvo i gastronomija, koji će se održavati u Makarskoj.


Ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica

Provjerite ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica za razdoblje od 17. lipnja 2019. do 31. kolovoza 2019.godine.


FOTOGALERIJA: Mladi proslavili kraj školske godine ispred Katedrale!

Sinoć pred brojnom publikom ispred Katedrale, održao se posljednji Forum ove školske godine pod nazivom "Gotovo je, gotovo!".


Forum mladih: Velika proslava kraja škole ispred Katedrale

Forum mladih grada Dubrovnika priprema završni kolažni program na velikoj pozornici u srijedu, 12. lipnja ispred Katedrale.