5. Dan karijera Sveučilišta u Dubrovniku

Autor: , 15-02-2018
5. Dan karijera Sveučilišta u Dubrovniku
„Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?“

Sveučilište u Dubrovniku peti put organizira Dan karijera, koji će se održati u četvrtak, 22. veljače 2018., u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala. Ovogodišnja je tema Danu karijera „Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?“, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni govoriti o bitnim aspektima freelancinga u digitalno doba. Bit će riječi i o mogućim poteškoćama, preprekama i zamkama koje očekuju sve one koji se odluče za taj profesionalni put, ali će sudionici studentima ukazati i na dobre aspekte ovog načina zapošljavanja.

Uvodna panel-diskusija, predviđena u 10 sati, okupit će: televizijskog novinara i urednika Gorana Milića, Karlu Andrić iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, Marijanu Puljas iz Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, direktoricu austrijskog ureda tvrtke Bruketa&Žinić&Grey Helenu Rosandić i direktoricu Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju Hrvatskog telekoma Ivu Lopac Butorac.  

Cilj je Danu karijera omogućiti našim studentima izravnu komunikaciju s gospodarstvenicima, upoznati ih sa stvarnim stanjem i prilikama na tržištu rada te ih na njega uspješnije integrirati.

Na Danu karijeru sudjelovat će poduzetnici i poslodavci iz Dubrovačko-neretvanske županije, ali i predstavnici vodećih hrvatskih tvrtki.

Program pogledajte ovdje


NOVOSTI

Imagine Europe

Otvoren je natječaj za prijavu ideja o viziji Europe 2050. godine u kratkom pisanom i video uratku


Animafest Zagreb

Svjetski festival animiranog filma otvorio je natječaj za prijave na 29. izdanje Festivala


Obavijest za sudionike Foruma mladih

Prijavite svoje radove na radionicu foruma mladih filmsko i video stvaralaštvo.


Zimska praksa u Valamaru

Sveučilište u Dubrovniku je objavilo novi natječaj za praksu


Kreativni natječaj "EU2EU"

Otvoren novi kreativni natječaj za mlade