RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera

27-02-2018
RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera
RIT Croatia najavljuje tradicionalni, 18.-ti po redu Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28.02.2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći na:  https://hr.linkedin.com/in/gordanafrgacic).

Osim spomenute radionice, imat će i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija.

 Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.


NOVOSTI

Ideje koje rješavaju društvene ili ekološke probleme

ACT Grupa je predstavila program Social Impact Award Hrvatska i otvorila prijave za sudjelovanje studenta/ica i mladih između 14 i 30 godina starosti.


Drava Art Biennale 2019.

Drava Art Biennale (DAB) nastavak je projekta Muzeja grada Koprivnice koji je započeo 2003. godine, a koji 2013. poprima bijenalni karakter.


Prijavi se: "Ideja godine '19."

Na natjecanju "Ideja godine '19.", srednjoškolci imaju priliku predstaviti poduzetničku ideju.


Radionica pripreme prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima programa Erasmus +

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s Centrom za mlade Informadur organizira radionicu.


16. ožujka održan je Arduino dan 2019 u Dubrovniku

Arduino dan se obilježio ovu subotu 16. ožujka u 106 zemalja na 659 događaja.