RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera

27-02-2018
RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera
RIT Croatia najavljuje tradicionalni, 18.-ti po redu Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28.02.2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći na:  https://hr.linkedin.com/in/gordanafrgacic).

Osim spomenute radionice, imat će i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija.

 Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.


NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.