RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera

27-02-2018
RIT Croatia održava 18.-ti po redu Dan karijera
RIT Croatia najavljuje tradicionalni, 18.-ti po redu Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28.02.2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći na:  https://hr.linkedin.com/in/gordanafrgacic).

Osim spomenute radionice, imat će i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija.

 Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.


NOVOSTI

Održan Forum mladih: Što smo znali, to smo odabrali

Usprkos kratkoj kiši, Forum mladih pod nazivom "Što smo znali to smo odabrali", održan je sinoć ispred Luže.


Nova usluga Dubrovačkih knjižnica – online obnova zaduženja!

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik ponosno predstavljaju novu uslugu koja je krenula s radom.


Željko Pervan stiže na Sveučilište!

Jedan od najvećih hrvatskih komičara, Željko Pervan, održat će večer stand up komedije ovoga petka od 20 sati u amfiteatru Kampusa. Ulaz je slobodan.


Javni natječaj za dodjelu donacija 'Pružimo znanje, potaknimo inicijative'

Sredstva natječaja su namijenjena za provođenje projekata kojima se potiče zapošljivost, samozapošljavanje i utemeljenje društvenog poduzetništva.


Nagradni natječaj #EUElections2019

Sudjeluj u nagradnom natječaju #EUElections2019, objasni vršnjacima zašto je važno glasati i osvoji putni vaučer vrijedan do 200 €.