Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2021./2022.

Znanstveno-stru─Źno usavr┼íavanje na sveu─Źili┼ítima u SAD-u namijenjeno je zainteresiranim kandidatima iz javnoga i privatnoga sektora koji zadovoljavaju uvjete natje─Źaja.


Nagrada Post scriptum za knji┼żevnost na dru┼ítvenim mre┼żama 2019/20

Udruga┬áKultipraktik┬áraspisala je natje─Źaj za Nagradu┬áPost scriptum┬áza knji┼żevnost na dru┼ítvenim mre┼żama 2019/20, ─Źija je svrha poticanje i popularizacija knji┼żevnosti na dru┼ítvenim mre┼żama i u dru┼ítvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao┬ápotpore umjetni─Źkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture┬áobjavilo je┬á15. svibnja┬á2020. godine┬áJavni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao┬ápotpore umjetni─Źkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Zapo─Źele su prijave timova za ovogodi┼ínje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehni─Źke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vije─ça Grada Dubrovnika

Zajednica tehni─Źke kulture Grada Dubrovnika i Dubrova─Źko-neretvanske ┼żupanije┬ás udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa┬áSveu─Źili┼ítem u Dubrovniku┬ápripremili su sustav za podr┼íku izvedbe online sjednica Gradskog vije─ça.