Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

HANFA stipendira mjese─Źnim iznosom od 1750 kn

HANFA poziva studente ekonomije, prava, matematike ili informati─Źkih tehnologija da se prijave na natje─Źaj za stipendiranje koji je otvoren do 30. lipnja 2019.


Sveu─Źili┼íte u Splitu otvara nove studijske programe u Makarskoj

Ve─ç sada mo┼żete upisati nove studijske programe pod nazivom Mediteranska poljoprivreda i Hotelijerstvo i gastronomija, koji ─çe se odr┼żavati u Makarskoj.


Ljetno radno vrijeme Dubrova─Źkih knji┼żnica

Provjerite ljetno radno vrijeme Dubrova─Źkih knji┼żnica za razdoblje od 17. lipnja 2019. do 31. kolovoza 2019.godine.


FOTOGALERIJA: Mladi proslavili kraj školske godine ispred Katedrale!

Sino─ç pred brojnom publikom ispred Katedrale, odr┼żao se posljednji Forum ove ┼íkolske godine pod nazivom "Gotovo je, gotovo!".


Forum mladih: Velika proslava kraja škole ispred Katedrale

Forum mladih grada Dubrovnika priprema zavr┼íni kola┼żni program na velikoj pozornici u srijedu, 12. lipnja ispred Katedrale.