Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Otvoren 7. Dubrovnik Film Festival!

Sedmi DUFF donosi rekordan broj filmova djece i mladih Mediterana. Do─Ĺite na projekcije i ocijenite najbolji film za nagradu publike!


Odr┼żana dodjela Libertas Foundation stipendija

Stipendije od 1000 USD dodjeljene su za ┼íkolsku godinu 2018/2019 u─Źenicima iz Konavala, Doline Neretve, grada Dubrovnika, Mljeta i Pelje┼íca za zanimanja: konobar, slasti─Źar, kuhar, elektromehani─Źar, vodoinstalater, cvje─çar, automehani─Źar, frizer.


MEGAFON - glazbena slušaonica

Sutra ne propustite novu staru slušaonicu u Klubu Orlando!


Više od tisuću djece i mladih na Dubrovnik Film Festivalu

7. DUFF donosi rekordan broj filmova djece i mladih Mediterana, dva premijerna filmska naslova, te razne radionice: od filma i videoigara do snimanja dronom.


Uskoro kre─çu ''72 sata bez kompromisa''!

Me─Ĺunarodna volonterska akcija ÔÇ×72 sata bez kompromisaÔÇť koja se ove godine odr┼żava u deset gradova u Hrvatskoj, u Dubrovniku ─çe se odr┼żati od ─Źetvrtka, 18. listopada do nedjelje, 21. listopada.