Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Prijavite se na Akademiju razvoja lokalne zajednice

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezanima uz razvoj lokalnih zajednica.


Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin

Mladi kantautori i bendovi, ┼íesta radionica Foruma mladih, odr┼żala se u prostorijama Udruge mladih Orlando u srijedu, 19. velja─Źe.


Simulacija Gradskog vije─ça za mlade ÔÇô Nau─Źite kako biti aktivnim gra─Ĺanima

Rije─Ź je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali nau─Źiti kako funkcionira done┼íenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji na─Źin oni sami mogu biti ti koji ─çe kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku dru┼ítva.


Tko ne bi iskoristio ovu priliku i proveo prolje─çe na jugu Italije?

Iskoristi priliku i budi od 5. do 11. svibnja u mjestu Drapia na jugu Italije.


U O┼á Moko┼íica odr┼żana radionica izrade holograma

U Osnovnoj ┼íkoli Moko┼íica u ponedjeljak 17. velja─Źe odr┼żana je radionica izrade holograma, a vodila ju je Ana Ke┼íelj s Odjela za elektrotehniku i ra─Źunarstvo Sveu─Źili┼íta u Dubrovniku.