Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Fotogalerija: Prva ve─Źer Festivala umjeteonstva djece i mlade┼żi!

Sino─ç, 19. lipnja odr┼żala se prva ve─Źer Festivala umjeteonstva djece i mlade┼żi koji ve─ç devetu godinu zaredom organizira Udruga Porporela!


Festival za djecu i mlade ÔÇťOmblini slavujiÔÇŁ

Ove srijede podr┼żite Ombline slavuje!


Uskoro deveti ''Festival umjeteonstva djece i mlade┼żi Porporela''

Ve─ç tradicionalni Festival umjeteonstva djece i mlade┼żi organizira Udruga Porporela devetu godinu zaredom na Porporeli! Festival je namijenjen djeci i mladima, a ima i me─Ĺunarodni karakter!


Festival kratkih filmova o svemiru

NASA i Društvo filmske umjetnosti Houston putem natjecanja za kratke filmove CINEPSACE, nude priliku mladim filmašima iz cijeloga svijeta da podijele svoje radove koji su inspirirani ili se koriste snimkama iz NASA-e.


Do─Ĺite na Disko juhu!

U okviru 9. Kinookus Food Film Festivala, 1. srpnja u 19 sati, organizira se Disco Soup! Do─Ĺite u Ston!