Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

CUC natjecanje: Izradite digitalni plakat i osvojite vrijedne nagrade

Dvije osnovne i dvije srednje ┼íkole koje, prema ocjenama stru─Źnoga Ocjenjiva─Źkog suda, prijave najbolji plakat osvojit ─çe vrijedne nagrade.


'Semester At Sea' u volonterskim akcijama na otocima Lokrumu i Olipi

Dvadesetak studenata i profesora sa ÔÇ×studentskog kruzeraÔÇť igralo je s dubrova─Źkom djecom i volonterima pomalo ve─ç zaboravljenih dru┼ítvenih igara


Natje─Źaj 'Igraj srcem' za dodjelu studentskih stipendija

U tijeku je natje─Źaj "Igraj srcem" za dodjelu studentskih stipendija za ovu akademsku godinu.


Dizajniraj majicu i besplatno putuj Europom!

Natje─Źaj za dizajn majice Time to Move ponovno se odr┼żava i ove godine! Ako ima┼í barem 13 i ne vi┼íe od 30 godina, dizajniraj majicu koja najbolje pokazuje duh kampanje Time to Move i osvoji putovanje vlakom po Europi!


Stipendije u turizmu

Maksimalna stipendija po korisniku je 1200kn mjese─Źno. Ministarstvo turizma pokriva 50% ukupne stipendije, a poziv je upu─çen tvrtkama u turizmu i ugostiteljstvu.