Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Tra┼że se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Mets├Ąkartano Youth Centre i Hyv├Ąril├Ą Youth Centre iz Finske tra┼że dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natje─Źaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i ┼żene susre─çu diljem svijeta. Natje─Źaj je otvoren za u─Źenike srednjih ┼íkola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Tre─çi festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrova─Źkom zimskom festivalu

Tre─çi festivalski vikend na 5. Dubrova─Źkom zimskom festivalu donosi programe koji ─çe razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali preba─Źen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu ┼áarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrova─Źkog zimskog festivala je zbog lo┼íe vremenske prognoze preba─Źen sa subote na nedjelju!