Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Produ┼żen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natje─Źaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produ┼żen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveu─Źili┼ítem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji ─çe se odr┼żati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu ┼íkolu hrvatskog i njema─Źkog jezika u Puli

Tro┼íkove ljetne ┼íkole, smje┼ítaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, tro┼íkove odr┼żavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadr┼żaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).


Uklju─Źite se u foto-natje─Źaj CEDEFOP-a za u─Źenike i nastavnike strukovnih ┼íkola

Podijelite svoje iskustvo usavr┼íavanja u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u obliku foto-pri─Źe i imate priliku otputovati u Finsku ili Gr─Źku.


Odli─Źna prilika za mlade dizajnere, in┼żenjere i arhitekte

U okviru MSCA RISE projekta ÔÇ×A_MADAMÔÇť oganiziran je natje─Źaj za najbolje dizajnersko rje┼íenje i dizajn prototipova za mlade dizajnere u kojem sudjeluje hrvatska tvrtka TOPOMATIKA.