Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Prijave na Ljetnu školu brodogradnje 2019

Ljetna ┼íkole brodogradnje ─çe se i ove godine odr┼żati na Otoku Lokrumu u subotu i nedjelju, 27.7. i 28.7. 2019. godine.


Najbolji dubrova─Źki studenti potpisali ugovore o stipendiranju

Rektor prof. dr. sc. Nik┼ía Burum i studenti Sveu─Źili┼íta potpisali su danas u Rektoratu ugovore o dodjeli ÔÇ×AÔÇť i ÔÇ×EÔÇť dr┼żavne stipendije. Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazo─Źila je i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja


Koncert Ivana Vidovića u Mokošici

Zaple┼íite i razbudite Moko┼íicu ove nedjelje s mladom pjeva─Źkom nadom iz Metkovi─ça, Ivanom Vidovi─çem - finalistom show-a "Zvijezde - Ljetni hit".


Udruga mladih Orlando provodi crowdfunding kampanju

U prostorima Udruge mladih Orlando odr┼żana je konferencija za medije povodom crowdfunding kampanje koja se provodi unutar projekta UniActive.


Osmislite svoj doga─Ĺaj u povodu Dana Erasmusa 2019.

┼Żelite li sudjelovati u ovogodi┼ínjoj proslavi najve─çeg programa Europske unije u podru─Źju obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta, programa Erasmus+?