Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Besplatno predavanje o studiranju u inozemstvu u Dubrova─Źkim knji┼żnicama

Besplatne prezentacije o mogu─çnostima obrazovanja i usavr┼íavanja u inozemstvu ÔÇŁIntegral Edukacijski ProgramiÔÇŁ odr┼żat ─çe se u ponedjeljak, 16. rujna 2019. godine u ─îitaonici Narodne knji┼żnice Grad s po─Źetkom u 18 sati.


Edukacija o migracijama i odr┼żivom razvoju u Dubrovniku 27. i 28. rujna

Sveu─Źili┼íte u Splitu poziva vas na dvodnevnu radionicu Migracije i odr┼żivi razvoj: primjena metode Zajednice interaktivnog u─Źenja u sklopu trogodi┼ínjeg projekta InterCap na kojem je Sveu─Źili┼íte u Splitu jedan od partnera.


Ma┼żoretkinje Grada Dubrovnika pozivaju na audiciju

Ma┼żoretkinje Grada Dubrovnika pozivaju sve zainteresirane djevoj─Źice od 7 do 13 godina na audiciju za prijem novih ─Źlanica


68 filmova na ovogodišnjem DUff-u!

Pod sloganom ÔÇ×Create beyond measureÔÇť selekcijski ┼żiri DUffa 2019 ÔÇô Filmskog festivala djece i mladih mediteranskih zemalja objavio je kona─Źan popis filmova koji ─çe se u listopadu natjecati za jedan od festivalskih brodova.


Prijavite se na radionice brodomaketarstva

U ponedjeljak 09. rujna po─Źinje novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole Tesle 10).