Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji

Autor: , 13-06-2018
Hrvatski Caritas i Vipnet sura─Ĺuju na stipendiranju studenata iz socijalno ugro┼żenih obitelji
Ugovaranjem Vipnetove usluge HomeBox pozivom na broj 0800 5010, u razdoblju od 4. lipnja do 1. studenoga 2018. godine, novi korisnici Vipnet fiksne linije sudjeluju u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za stipendiranje studenata iz socijalno ugro┼

Vipnet se, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, za svaku novu registriranu HomeBox uslugu registriranu isklju─Źivo putem broja 0800 50 10 odri─Źe iznosa od 10 kuna s ra─Źuna mjese─Źne pretplate korisnika tijekom sljede─çih 12 mjeseci. Kako bi ova usluga bila što atraktivnija novim korisnicima, HomeBox paket uklju─Źuje: neograni─Źene telefonske razgovore prema svim fiksnim brojevima; posebne pogodnosti za pozive prema svim mobilnim brojevima; ukinutu naknadu za pla─çanje uspostave poziva; jednostavnu i brzu aktivaciju usluge (0800 5010). Osim toga, pretplatnici koji ve─ç koriste Vip usluge mobilne telefonije ostvaruju i dodatan popust. Posebnost ove ponude je najni┼ża cijena fiksne telefonije u Hrvatskoj u mjese─Źnom iznosu od 65 kuna.

 

Hrvatski Caritas poziva sve zainteresirane da se pridru┼że u ostvarenju plemenitog cilju podr┼żavanja obrazovanja i jednakih prilika za naše mlade koji vjeruju i ula┼żu u marljivost i u─Źenje!

 

VIP Caritas

NOVOSTI

Tonka Balonka i Kajetan Čop do suza nasmijali djecu u sklopu programa Šarene zime u Uvali

Na pozornici pored fontane u Uvali Lapad u subotu, 14. prosinca zaista je bilo ┼żivo i veselo.


Prilika za studiranje u Japanu

Stipendije se dodjeljuju za po─Źetak studija u Japanu u akademskoj godini 2020-2021.


Sufinanciranje projekata ─Źi┼í─çenja i prikupljanja otpada iz mora

Fond za za┼ítitu okoli┼ía i energetsku u─Źinkovitost┬áje objavio┬áJavni natje─Źaj┬áza sufinanciranje projekata za┼ítite okoli┼ía organizacija civilnog dru┼ítva.


Dubrova─Źka kolenda odjeknula Stradunom ÔÇô Odr┼żana Smotra kolendara Foruma mladih

Smotra malih kolendara posljednja ovogodi┼ínja radionica Foruma mladih odr┼żala se u dvorani Visia u srijedu, 11. prosinca.


┼áarena zima u Uvali ÔÇô ove subote sti┼żu Tonka Balonka i Burek Theatre

Program Šarene zime u Uvali Lapad nastavlja se i ovog vikenda.