Street Art Festival - Radionica urbane umjetnosti i izrade grafita

Autor: , 22-10-2019
Street Art Festival - Radionica urbane umjetnosti i izrade grafita
Želiš istražiti vlastitu kreativnost na jedan nov i pustolovan način? Uvijek te zanimalo kako nastaju grafiti?

Udruga za mlade Maro i Baro u suradnji s umjetnicom Lenom Kramarić organizira Street Art Festival kojem prethodi besplatna radionica urbane umjetnosti. Radionica će trajati mjesec dana, započet će već 3. studenog i održavat će se svake sljedeće nedjelje u prostoru DURA-e.

Namijenjena je učenicima, studentima i općenito mladima koje zanima grafiti scena. Mladi će na radionicama uz vodstvo umjetnice Lene Kramarić naučiti više o uličnoj umjetnosti, razraditi vlastite ideje, poruke i likove.

Polaznici će u prosincu dobiti priliku svoje ideje izraziti i sa sprejevima u rukama na javnim površinama grada. Crteži neće ostati trajni jer će mladi koristiti kredu u spreju koja se lako ispire, a njihovi radovi doprinijeti će blagdanskom ozračju u gradu. Javnim glasanjem odabrati će se najbolji grafiti.

Važno je napomenuti kako radionica ima ograničen broj mjesta te je iz tog razloga potrebna prijava putem poveznice  ili Facebook stranice Informadura.

 

Ukoliko preko Google Chrome preglednika ne možete otvoriti dane poveznice, za prijavu možete koristiti i sljedeći link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyQy4oXLZXJ-IuEGmxEFPufu_5_85xYnbSCoJi9xu6xQmRiQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

 


NOVOSTI

Sudjeluj na razmjeni mladih u Moravskim toplicama

Društvo Connect traži sedmero zainteresiranih za sudjelovanje na razmjeni mladih u Moravskim toplicama u Sloveniji. Razmjena na temu “Entrepreneurship as we need it” održat će se od 27. studenog do 7. prosinca 2019. godine.


Iskustvo putovanja po Balkanu otkrij uz Mr. Balkania

Mr. Balkania kaže: „Nisam siguran postojim li uopće. U meni su sadržani svi autori koje sam ikada čitao, svi ljudi koje sam ikada sreo, svi gradovi koje sam ikada posjetio, svi moji preci…“


Prilika za kratkoročno volontiranje u Francuskoj

Alfa Albona nudi novu priliku za kratkoročno volontiranje u Francuskoj.


Prijenosno računalo za mlade osobe s invaliditetom

Na natječaj se mogu javiti učenici i studenti s invaliditetom od 16 do 29 godina, državljani RH. Prijave se primaju do 20. studenog 2019. godine.


Putuj Europom uz DiscoverEU

Danas, 7. studenog 2019. godine točno u podne startala je nova runda DiscoverEU besplatnih putovanja!