Street Art Festival - Radionica urbane umjetnosti i izrade grafita

Autor: , 22-10-2019
Street Art Festival - Radionica urbane umjetnosti i izrade grafita
Želiš istražiti vlastitu kreativnost na jedan nov i pustolovan način? Uvijek te zanimalo kako nastaju grafiti?

Udruga za mlade Maro i Baro u suradnji s umjetnicom Lenom Kramarić organizira Street Art Festival kojem prethodi besplatna radionica urbane umjetnosti. Radionica će trajati mjesec dana, započet će već 3. studenog i održavat će se svake sljedeće nedjelje u prostoru DURA-e.

Namijenjena je učenicima, studentima i općenito mladima koje zanima grafiti scena. Mladi će na radionicama uz vodstvo umjetnice Lene Kramarić naučiti više o uličnoj umjetnosti, razraditi vlastite ideje, poruke i likove.

Polaznici će u prosincu dobiti priliku svoje ideje izraziti i sa sprejevima u rukama na javnim površinama grada. Crteži neće ostati trajni jer će mladi koristiti kredu u spreju koja se lako ispire, a njihovi radovi doprinijeti će blagdanskom ozračju u gradu. Javnim glasanjem odabrati će se najbolji grafiti.

Važno je napomenuti kako radionica ima ograničen broj mjesta te je iz tog razloga potrebna prijava putem poveznice  ili Facebook stranice Informadura.

 

Ukoliko preko Google Chrome preglednika ne možete otvoriti dane poveznice, za prijavu možete koristiti i sljedeći link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyQy4oXLZXJ-IuEGmxEFPufu_5_85xYnbSCoJi9xu6xQmRiQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

 


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.