Od 22. do 24. studenog jubilarno peto izdanje AERONAUT-a!

Autor: , 21-11-2019
Fotografirao: ZTK Dubrovnik
Od 22. do 24. studenog jubilarno peto izdanje AERONAUT-a!
Ovaj vikend od petka, 22. studenog, do nedjelje 24. studenog, održava se jubilarno peto izdanje manifestacije Aeronaut!
Cilj ove manifestacije je popularizacija zrakoplovnih sportova i zrakoplovne tehničke kulture, svim uzrastima od najmlađih do starijih i iskusnijih građana. U sklopu Aeronauta 5 će se održati zanimljiva predavanja i natjecanja.
 
U petak 22. studenog na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku od 17 sati će Vinko Šoljan održati predavanja "Zrakoplovno jedriličarstvo" i "Pilot jedrilice". Nakon njega od 18:30 će Stjepan Bedić održati predavanja "Komercijalno zrakoplovstvo - pilot zrakoplova" i "Let u Stratosferu".
 
U subotu 23. studenog  od 14 do 16 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će se održati tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.
 
Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju 24. studenog od 13 do 15 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modela će se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote 30. studenog i 7. prosinca.
 
Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.
AERONAUT 5 -NAJAVA

NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.