Otvoren je natječaj SozialMarie - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.

Autor: , 22-11-2019
Fotografirao: informadur
Otvoren je natječaj SozialMarie  - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.
Otvoren je natječaj SozialMarie  - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.

Pozivaju se aktivni projekti iz područja civilnog društva i društvenog poduzetništva, projekti koje provode profitna poduzeća, ali i javna uprava, a koji nude inovativna rješenja za društvene izazove. Prijaviti se mogu projekti iz Austrije, Mađarske, Češke te iz cijele Hrvatske. Za Sloveniju vrijedi pravilo da mjesto provođenja projekta ne smije biti udaljeno više od 300 km od Beča.


Proglašavanje 15 najboljih društvenih inovacija održat će se 1. svibnja  2020. u bečkom ORF RadioKulturhausu: Prve tri nagrade imaju vrijednost od 15000, 10000 i 5000 eura, a daljnjih 12 nagrada dodjeljuje se u vrijednosti od 2000 eura.

Natječaj traje do 21. siječnja 2020., a više informacija, kao i prijavni obrazac, potraži na https://www.sozialmarie.org/hr/natjecaj

 


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.