Otvoren je natječaj SozialMarie - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.

Autor: , 22-11-2019
Fotografirao: informadur
Otvoren je natječaj SozialMarie  - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.
Otvoren je natječaj SozialMarie  - po 16. put se traže izvrsne društvene inovacije s područja Srednje i Istočne Europe.

Pozivaju se aktivni projekti iz područja civilnog društva i društvenog poduzetništva, projekti koje provode profitna poduzeća, ali i javna uprava, a koji nude inovativna rješenja za društvene izazove. Prijaviti se mogu projekti iz Austrije, Mađarske, Češke te iz cijele Hrvatske. Za Sloveniju vrijedi pravilo da mjesto provođenja projekta ne smije biti udaljeno više od 300 km od Beča.


Proglašavanje 15 najboljih društvenih inovacija održat će se 1. svibnja  2020. u bečkom ORF RadioKulturhausu: Prve tri nagrade imaju vrijednost od 15000, 10000 i 5000 eura, a daljnjih 12 nagrada dodjeljuje se u vrijednosti od 2000 eura.

Natječaj traje do 21. siječnja 2020., a više informacija, kao i prijavni obrazac, potraži na https://www.sozialmarie.org/hr/natjecaj

 


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.