Sjajni rezultati dubrovačkih plesača na Dalmatian Dance Trophy 2019.

Autor: , 25-11-2019
Fotografirao: Plesno rekreacijski studio Dubrovnik
Sjajni rezultati dubrovačkih plesača na Dalmatian Dance Trophy 2019.
Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju ''Dalmatian Dance Trophy 2019.'' u Splitu.

Dubrovački plesači, Zumba Mini Kidsi i Zumba Kidsi predstavili su se s ukupno pet koreografija, s kojim su osvojili 2 zlata, 1 srebro, 1 broncu i 1 peto mjesto.

 

''Čestitamo svim plesačima na zajedničkom radu i trudu te postignutom uspjehu. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u Splitu, koji su sada već iza nas. Nastavljamo s intenzivnim treninzima i pripremama za brojna događanja koja nam uskoro slijede'' - poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik

Sjajni rezultati dubrovačkih plesača

NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.