Sjajni rezultati dubrovačkih plesača na Dalmatian Dance Trophy 2019.

Autor: , 25-11-2019
Fotografirao: Plesno rekreacijski studio Dubrovnik
Sjajni rezultati dubrovačkih plesača na Dalmatian Dance Trophy 2019.
Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju ''Dalmatian Dance Trophy 2019.'' u Splitu.

Dubrovački plesači, Zumba Mini Kidsi i Zumba Kidsi predstavili su se s ukupno pet koreografija, s kojim su osvojili 2 zlata, 1 srebro, 1 broncu i 1 peto mjesto.

 

''Čestitamo svim plesačima na zajedničkom radu i trudu te postignutom uspjehu. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u Splitu, koji su sada već iza nas. Nastavljamo s intenzivnim treninzima i pripremama za brojna događanja koja nam uskoro slijede'' - poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik

Sjajni rezultati dubrovačkih plesača

NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.