FOTOGALERIJA -  Otvorena Šarena zima u Uvali: Svi na klizanje!

Autor: , 30-11-2019
Fotografirao: Informadur
FOTOGALERIJA -  Otvorena Šarena zima u Uvali: Svi na klizanje!
Šarena zima u Uvali otvorena je danas, 30. studenog, u Uvali Lapad.

Program je započeo svečanom povorkom od plaže do klizališta koju su predvodile Mažoretkinje Grada Dubrovnika i Gradska glazba Dubrovnik, a pratili su ih građani i popularni vlakić. Program se nastavio na klizalištu gdje su plesači Plesnog studija Lazareti izveli zanimljiv plesno scenski nastup na ledu.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković službeno je otvorio Šarenu zimu. U prigodnom govoru pozdravio je sve okupljene, ali i zahvalio svima koji su pridonijeli da se ova manifestacija otvori u najljepšem mogućem božićnom ozračju.

Tijekom svih dana Šarene zime klizalište će biti otvoreno od 9  do 22 sata, tijekom dana vlakić će prometovati od 9 do 16 sati.

 

 

 

 


NOVOSTI

Iskoristite stipendiju za studij u Latviji

Izvrsna prilika za bolje upoznati jednu od baltičkih zemalja.


Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara

Jedna od radionica održat će se i u Dubrovniku


Prijavite se na Akademiju razvoja lokalne zajednice

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezanima uz razvoj lokalnih zajednica.


Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin

Mladi kantautori i bendovi, šesta radionica Foruma mladih, održala se u prostorijama Udruge mladih Orlando u srijedu, 19. veljače.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.