PBZ stipendira studente iz STEM područja

Autor: , 02-12-2019
Fotografirao: PBZ
PBZ stipendira studente iz STEM područja
Čini se kako banke ne uzimaju samo novac, već ga neke i dijele studentima.

Privredna banka Zagreb objavila je natječaj za dodjelu 32 stipendije studentima iz STEM područja. Stipendije se dodjeljuju izvrsnim studentima: elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno–matematičkih i srodnih studija.

Neki od uvjeta su redoviti upis u treću ili višu godinu studija, pisana preporuka fakultetskog nastavnika te tečno znanje engleskog jezika.

Visina mjesečne stipendije za vrijeme trajanja redovitog studiranja iznosi tri tisuće kuna. Ima i caka. Odabrani kandidati obvezuju se po završetku studija zasnovati pripravnički radni odnos s PBZ-om.

Natječaj je otvoren do ispunjenja planiranog broja stipendija u svakoj kalendarskoj godini, prijaviti se možete putem maila na stipendija@pbz.hr


Ostale detalje natječaja možete pronaći na http://student.pbz.hr/stipendije/


NOVOSTI

Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.


Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata

Koronavirus i dalje je dio naše svakodnevice, a ujedno je i poveznica s tri teme zbog kojih američko sveučilište James Madison organizira virtualnu razmjenu.