PBZ stipendira studente iz STEM područja

Autor: , 02-12-2019
Fotografirao: PBZ
PBZ stipendira studente iz STEM područja
Čini se kako banke ne uzimaju samo novac, već ga neke i dijele studentima.

Privredna banka Zagreb objavila je natječaj za dodjelu 32 stipendije studentima iz STEM područja. Stipendije se dodjeljuju izvrsnim studentima: elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno–matematičkih i srodnih studija.

Neki od uvjeta su redoviti upis u treću ili višu godinu studija, pisana preporuka fakultetskog nastavnika te tečno znanje engleskog jezika.

Visina mjesečne stipendije za vrijeme trajanja redovitog studiranja iznosi tri tisuće kuna. Ima i caka. Odabrani kandidati obvezuju se po završetku studija zasnovati pripravnički radni odnos s PBZ-om.

Natječaj je otvoren do ispunjenja planiranog broja stipendija u svakoj kalendarskoj godini, prijaviti se možete putem maila na stipendija@pbz.hr


Ostale detalje natječaja možete pronaći na http://student.pbz.hr/stipendije/


NOVOSTI

Iskoristite stipendiju za studij u Latviji

Izvrsna prilika za bolje upoznati jednu od baltičkih zemalja.


Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara

Jedna od radionica održat će se i u Dubrovniku


Prijavite se na Akademiju razvoja lokalne zajednice

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezanima uz razvoj lokalnih zajednica.


Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin

Mladi kantautori i bendovi, šesta radionica Foruma mladih, održala se u prostorijama Udruge mladih Orlando u srijedu, 19. veljače.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.