Informativni centar za mlade organizirao prezentaciju/radionicu o važnosti timskog rada

Autor: , 06-12-2019
Fotografirao: informadur
Informativni centar za mlade organizirao prezentaciju/radionicu o važnosti timskog rada
Radionica se održala u ponedjeljak, 2. prosinca u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku.

Polaznici su imali priliku aktivno sudjelovati u samoj prezentaciji, a na kraju je i održana radionica u kojoj ne samo da su se dobro zabavili nego i uočili stvari iz teorijskog dijela prezentacije.

Benefiti i izazovi u timu, individualni rad vs timski rad, stupnjeve razvoja tima, kontinuitet zrelosti, komponente koje drže tim na okupu samo su od nekih poglavlja koja su obrađena na prezentaciji uz zanimljiv videoprilog o guskama od kojih svi možemo naučiti ponešto o ponašanju, ne samo u timu nego i u životu.  

Radionica timskog rada 2019

NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.