Evo prilike ako želite provesti jesenski semestar na nekom od europskih sveučilišta

Autor: , 06-12-2019
Fotografirao: educations.com
Evo prilike ako želite provesti jesenski semestar na nekom od europskih sveučilišta
Iznos potpore je do 5000 eura, a uplatit će se direktno odabranom Sveučilištu kao školarina.

Otvorene su prijave za financijsku potporu studentima koji planiraju provesti jesenski semestar 2020. godine na nekom od europskih sveučilišta.
Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac, te napisati 500-700 riječi na temu „Zašto želim studirati izvan svoje države, i kako će mi to pomoći da postaneš globalno orijentirani lider?“, u kojem ćeš opisati što je tebi važno, gdje vidiš svoju budućnost i što te privuklo baš odabranoj državi, te kako će taj studij doprinijeti tvome razvoju.


Prijaviti se možete do 13. travnja, putem prijavnice koju možete pronaći na https://www.educations.com/scholarships/study-a-masters-in-europe-15211


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.