Evo prilike ako želite provesti jesenski semestar na nekom od europskih sveučilišta

Autor: , 06-12-2019
Fotografirao: educations.com
Evo prilike ako želite provesti jesenski semestar na nekom od europskih sveučilišta
Iznos potpore je do 5000 eura, a uplatit će se direktno odabranom Sveučilištu kao školarina.

Otvorene su prijave za financijsku potporu studentima koji planiraju provesti jesenski semestar 2020. godine na nekom od europskih sveučilišta.
Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac, te napisati 500-700 riječi na temu „Zašto želim studirati izvan svoje države, i kako će mi to pomoći da postaneš globalno orijentirani lider?“, u kojem ćeš opisati što je tebi važno, gdje vidiš svoju budućnost i što te privuklo baš odabranoj državi, te kako će taj studij doprinijeti tvome razvoju.


Prijaviti se možete do 13. travnja, putem prijavnice koju možete pronaći na https://www.educations.com/scholarships/study-a-masters-in-europe-15211


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.