Suradnjom Udruga i TUŠ Dubrovnik očišćena Vila Čingrija, budući centar kompetentnosti

Autor: , 08-12-2019
Fotografirao: KORAK
Suradnjom Udruga i TUŠ Dubrovnik očišćena Vila Čingrija, budući centar kompetentnosti
Vila Čingrija uskoro će postati dio regionalnog centra kompetencija i središnje mjesto za obuku i profesionalizaciju mladih ugostitelja.

Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost „KORAK" organizirala je u suradnji s Turističkom i ugostiteljskom školom Dubrovnik, udrugom Erasmus Student Network Dubrovnik i udrugom Centar za karijere mladih Dubrovnik volontersku akciju čišćenja vrtova Vile Čingriji.

Volonterska akcija krenula je podjelom zadataka između 20-ak volontera i 15 nastavnika TUŠDU-a. Volonteri su se raspodijelili po vrtovima vile skupljajući smeće, otpad i suho granje, a dio organizatora pripremao je hranu i piće za vrijedne sudionike. Koliko je toga bilo, možete vidjeti i u galeriji.

"Izuzetno smo ponosni na odaziv na ovu volontersku akciju te nam je drago da mladi još uvijek žele na ovaj način doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. Volontiranje nije samo odraditi neki posao, nego i upoznati druge, naučiti nešto o sebi, ali i prepoznati potrebe svoje okoline" ističu organizatori. Po završetku akcije, organizatori su pripremili roštilj za sve sudionike te se razgovaralo i o budućim sličnim akcijama. A svemu tome i vremenske prilike su na pošle na ruku.


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.