Suradnjom Udruga i TUŠ Dubrovnik očišćena Vila Čingrija, budući centar kompetentnosti

Autor: , 08-12-2019
Fotografirao: KORAK
Suradnjom Udruga i TUŠ Dubrovnik očišćena Vila Čingrija, budući centar kompetentnosti
Vila Čingrija uskoro će postati dio regionalnog centra kompetencija i središnje mjesto za obuku i profesionalizaciju mladih ugostitelja.

Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost „KORAK" organizirala je u suradnji s Turističkom i ugostiteljskom školom Dubrovnik, udrugom Erasmus Student Network Dubrovnik i udrugom Centar za karijere mladih Dubrovnik volontersku akciju čišćenja vrtova Vile Čingriji.

Volonterska akcija krenula je podjelom zadataka između 20-ak volontera i 15 nastavnika TUŠDU-a. Volonteri su se raspodijelili po vrtovima vile skupljajući smeće, otpad i suho granje, a dio organizatora pripremao je hranu i piće za vrijedne sudionike. Koliko je toga bilo, možete vidjeti i u galeriji.

"Izuzetno smo ponosni na odaziv na ovu volontersku akciju te nam je drago da mladi još uvijek žele na ovaj način doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. Volontiranje nije samo odraditi neki posao, nego i upoznati druge, naučiti nešto o sebi, ali i prepoznati potrebe svoje okoline" ističu organizatori. Po završetku akcije, organizatori su pripremili roštilj za sve sudionike te se razgovaralo i o budućim sličnim akcijama. A svemu tome i vremenske prilike su na pošle na ruku.


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.