Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK

Autor: , 10-12-2019
Fotografirao: informadur
Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK
Rok za prijavu je 15. prosinca.

 Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira međunarodni trening pod nazivom „Do it in youth work“ koji se sastoji od on-line i offline elemenata s ciljem osnaživanja osoba koje rade s mladima i razvoja digitalnih kompetencija mladih osoba.

Trening će se održati u Zagrebu u prostorijama Centra znanja, kreativnosti i novacija HUB385 od 10. do 13. veljače 2020. godine.

Prijavnicu i više informacija možete pronaći na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/do-it-in-youth-work.8418/

„Bilo da ste digitalni entuzijast ili samo zainteresirani za širenje svojih kompetencija, ovaj trening je pravo mjesto za vas i bez obzira na iskustvo i resurse ovaj trening će vam pružiti informacije i tehnike za učinkovit digitalni rad s mladim osobama.“ – poručuju organizatori.


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.