Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK

Autor: , 10-12-2019
Fotografirao: informadur
Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK
Rok za prijavu je 15. prosinca.

 Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira međunarodni trening pod nazivom „Do it in youth work“ koji se sastoji od on-line i offline elemenata s ciljem osnaživanja osoba koje rade s mladima i razvoja digitalnih kompetencija mladih osoba.

Trening će se održati u Zagrebu u prostorijama Centra znanja, kreativnosti i novacija HUB385 od 10. do 13. veljače 2020. godine.

Prijavnicu i više informacija možete pronaći na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/do-it-in-youth-work.8418/

„Bilo da ste digitalni entuzijast ili samo zainteresirani za širenje svojih kompetencija, ovaj trening je pravo mjesto za vas i bez obzira na iskustvo i resurse ovaj trening će vam pružiti informacije i tehnike za učinkovit digitalni rad s mladim osobama.“ – poručuju organizatori.


NOVOSTI

Bilo je to iskustvo koje me povezalo s cijelim svijetom – razgovarali smo s nutricionisticom Mirnom Sarić o školovanju na prestižnoj francuskoj kulinarskoj akademiji

Povod za intervju s nutricionisticom Mirnom Sarić bilo je njeno školovanje na prestižnoj kulinarskoj akademiji Gastronomicom u gradiću Agde na jugu Francuske.


METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.