Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK

Autor: , 10-12-2019
Fotografirao: informadur
Prijavite se na međunarodni trening DO TI IN YOUTH WORK
Rok za prijavu je 15. prosinca.

 Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira međunarodni trening pod nazivom „Do it in youth work“ koji se sastoji od on-line i offline elemenata s ciljem osnaživanja osoba koje rade s mladima i razvoja digitalnih kompetencija mladih osoba.

Trening će se održati u Zagrebu u prostorijama Centra znanja, kreativnosti i novacija HUB385 od 10. do 13. veljače 2020. godine.

Prijavnicu i više informacija možete pronaći na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/do-it-in-youth-work.8418/

„Bilo da ste digitalni entuzijast ili samo zainteresirani za širenje svojih kompetencija, ovaj trening je pravo mjesto za vas i bez obzira na iskustvo i resurse ovaj trening će vam pružiti informacije i tehnike za učinkovit digitalni rad s mladim osobama.“ – poručuju organizatori.


NOVOSTI

Nakon uspješne premijere plesna predstava Mali princ i ovaj tjedan u kazalištu

Plesna predstava Mali princ u režiji i produkciji Plesno - edukativne udruge Convivo i ovaj tjedan odigrat će se na daskama koje život znače u Kazalištu Marina Držića.


Studenti sportaši iskoristite stipendiju OTP banke

OTP banka d.d. dodjeljuje jednu stipendiju za period od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2020. godine (12 mjeseci).


Sviđa li se studentima hrana u menzi? - Pročitajte do kojeg su zaključka došli u Udruzi KORAK

Istraživanje o kvaliteti studentske prehrane u gradu Dubrovniku provedeno je u organizaciji Udruge za kreativno-održivi razvoj i konkurentnost (KORAK Dubrovnik) putem anketnih listića na uzorku od 212 studenata u gradu Dubrovniku.


Snimajte, montirajte i prikazujte! – Razgovor s Mirom Bronzićem o filmu i mladima

U srijedu, 22. siječnja, održana je prva ovogodišnja radionica Foruma mladih ona posvećena filmu. Suorganizator Radionice filmskog stvaralaštva djece i mladih je Miro Bronzić, voditelj Ljetne škole Filma Šipan, a susret s njim bio je prava prilika


Za studiranje u Škotskoj čeka vas 130 stipendija

The Data Lab širi svoj program stipendiranja te ove godine nudi 130 potpunih stipendija za postdiplomski studij na  11 škotskih sveučilišta. Neka od sveučilišta su Aberdeen, Dundee, Edinburgh, Glasgow, Stirling i  West of Scotland.