Šarena zima u Uvali – ove subote stižu Tonka Balonka i Burek Theatre

Autor: , 12-12-2019
Fotografirao: informadur
Šarena zima u Uvali – ove subote stižu Tonka Balonka i Burek Theatre
Program Šarene zime u Uvali Lapad nastavlja se i ovog vikenda.

U subotu, 14. prosinca od 13 do 15 sati na šetnici pored fontane održat će se zanimljivi scenski program. U goste dolaze Tonka Balonka show i Burek Theatre Slovenskog društva Lipa. Očekuje nas stand-up komedija za djecu, mađioničarski show, ali i photo booth.

 

Burek Theatre je alternativna kazališna družina iz Slovenije, koja povezuje profesionalne glumce, glazbenike i druge umjetnike. U goste nam dolazi njihov član Kajetan Čop, scenograf, glumac i lutkar, koji je završio studij na umjetničkoj akademiji DAMU u Pragu. Pored brojnih suradnji s profesionalnim i alternativnim teatrima u Češkoj i Sloveniji njegovo stvaralaštvo moglo se vidjeti i na ovogodišnjem izdanju lutkarskog festivala Pupica koji se održao u Dubrovniku. U sklopu programa Šarene zime u Uvali moći će se vidjeti njegova stand-up predstavu za djecu, koja će zagrijati najmlađu publiku, nasmijati ih i probuditi njihove osjećaje.

 

Tonka Balonka je animatorica koja već nekoliko godina zabavlja dubrovačku dječicu. Pored interaktivnih igrica i pjesmica za najmlađe, Tonka će ispričati priču o tajnovitoj crnoj kutiji svoje none koju je pronašla na šufitu kuće. U priči će sudjelovati i gledatelji.


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.