Šarena zima u Uvali – ove subote stižu Tonka Balonka i Burek Theatre

Autor: , 12-12-2019
Fotografirao: informadur
Šarena zima u Uvali – ove subote stižu Tonka Balonka i Burek Theatre
Program Šarene zime u Uvali Lapad nastavlja se i ovog vikenda.

U subotu, 14. prosinca od 13 do 15 sati na šetnici pored fontane održat će se zanimljivi scenski program. U goste dolaze Tonka Balonka show i Burek Theatre Slovenskog društva Lipa. Očekuje nas stand-up komedija za djecu, mađioničarski show, ali i photo booth.

 

Burek Theatre je alternativna kazališna družina iz Slovenije, koja povezuje profesionalne glumce, glazbenike i druge umjetnike. U goste nam dolazi njihov član Kajetan Čop, scenograf, glumac i lutkar, koji je završio studij na umjetničkoj akademiji DAMU u Pragu. Pored brojnih suradnji s profesionalnim i alternativnim teatrima u Češkoj i Sloveniji njegovo stvaralaštvo moglo se vidjeti i na ovogodišnjem izdanju lutkarskog festivala Pupica koji se održao u Dubrovniku. U sklopu programa Šarene zime u Uvali moći će se vidjeti njegova stand-up predstavu za djecu, koja će zagrijati najmlađu publiku, nasmijati ih i probuditi njihove osjećaje.

 

Tonka Balonka je animatorica koja već nekoliko godina zabavlja dubrovačku dječicu. Pored interaktivnih igrica i pjesmica za najmlađe, Tonka će ispričati priču o tajnovitoj crnoj kutiji svoje none koju je pronašla na šufitu kuće. U priči će sudjelovati i gledatelji.


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.