Tonka Balonka i Kajetan Čop do suza nasmijali djecu u sklopu programa Šarene zime u Uvali

Autor: , 14-12-2019
Fotografirao: informadur
Tonka Balonka i Kajetan Čop do suza nasmijali djecu u sklopu programa Šarene zime u Uvali
Na pozornici pored fontane u Uvali Lapad u subotu, 14. prosinca zaista je bilo živo i veselo.

Za one najmlađe u sklopu programa Šarene zime u Uvali održan je zanimljiv scenski program. Interes mališana prvo je zaokupila Tonka Balonka s pričom o tajnovitoj noninoj crnoj kutiji koju je pronašla na šufitu svoje kuće. Upravo iz tajnovite kutije proizašli su brojni trikovi, a neke je Tonka Balonka izvela upravo s okupljenom dječicom, pa zabave nije nedostajalo.

 

No, to nije bilo sve. Nakon Tonke Balonke red je došao na Kajetana Čopa scenografa, glumca, lutkara i člana Burek Theatre Slovenskog društva Lipa. Gosta su dječica izvrsno prihvatila, a smijeha, cike i vriske nije nedostajalo kada je Čop zapoečo sa svojim lutkarskim performansom. Najmlađi su se upoznali sa strašnim zmajem, crvenom zmijom, nespretnim čarobnjakom i još brojnim drugim lutkama koje su obradovale djecu.

 

Za sve okupljene bio je postavljen i photo booth gdje su se mogli fotografirati s različitim zabavnim rekvizitima.

 

 


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.