Tonka Balonka i Kajetan Čop do suza nasmijali djecu u sklopu programa Šarene zime u Uvali

Autor: , 14-12-2019
Fotografirao: informadur
Tonka Balonka i Kajetan Čop do suza nasmijali djecu u sklopu programa Šarene zime u Uvali
Na pozornici pored fontane u Uvali Lapad u subotu, 14. prosinca zaista je bilo živo i veselo.

Za one najmlađe u sklopu programa Šarene zime u Uvali održan je zanimljiv scenski program. Interes mališana prvo je zaokupila Tonka Balonka s pričom o tajnovitoj noninoj crnoj kutiji koju je pronašla na šufitu svoje kuće. Upravo iz tajnovite kutije proizašli su brojni trikovi, a neke je Tonka Balonka izvela upravo s okupljenom dječicom, pa zabave nije nedostajalo.

 

No, to nije bilo sve. Nakon Tonke Balonke red je došao na Kajetana Čopa scenografa, glumca, lutkara i člana Burek Theatre Slovenskog društva Lipa. Gosta su dječica izvrsno prihvatila, a smijeha, cike i vriske nije nedostajalo kada je Čop zapoečo sa svojim lutkarskim performansom. Najmlađi su se upoznali sa strašnim zmajem, crvenom zmijom, nespretnim čarobnjakom i još brojnim drugim lutkama koje su obradovale djecu.

 

Za sve okupljene bio je postavljen i photo booth gdje su se mogli fotografirati s različitim zabavnim rekvizitima.

 

 


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.