Prijavite se na Rovinj Photodays 2020.

Autor: , 16-12-2019
Fotografirao: informadur
Prijavite se na Rovinj Photodays 2020.
Rovinj Photodays 2020 naziv je natječaja koji bi moga biti zanimljiv za sve one koji se bave fotografijom.

Svi zainteresirani mogu poslati svoje radove do 31. siječnja 2020. godine, i to u sedam službenih kategorija – mogu biti prijavljene fotografije ili serije fotografija nastale u posljednje dvije godine.

Za sudjelovanje se plaća kotizacija od 15.00 €, 17.00 $ ili 110 kn, a jedna kotizacija pokriva ukupno tri prijave. Sudionici imaju pravo prijaviti fotografije u sedam kategorija: Arhitektura, Dokumentarna, Moda, Pejzaž, Akt/Tijelo, Portret i Umjetnički koncept.

U sklopu završne manifestacije Rovinj Photodays od 8. do 10. svibnja 2020. godine bit će održano i svečano proglašenje pobjednika.

Više o natječaju pronađite na https://photodays-rovinj.com/


NOVOSTI

Nakon uspješne premijere plesna predstava Mali princ i ovaj tjedan u kazalištu

Plesna predstava Mali princ u režiji i produkciji Plesno - edukativne udruge Convivo i ovaj tjedan odigrat će se na daskama koje život znače u Kazalištu Marina Držića.


Studenti sportaši iskoristite stipendiju OTP banke

OTP banka d.d. dodjeljuje jednu stipendiju za period od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2020. godine (12 mjeseci).


Sviđa li se studentima hrana u menzi? - Pročitajte do kojeg su zaključka došli u Udruzi KORAK

Istraživanje o kvaliteti studentske prehrane u gradu Dubrovniku provedeno je u organizaciji Udruge za kreativno-održivi razvoj i konkurentnost (KORAK Dubrovnik) putem anketnih listića na uzorku od 212 studenata u gradu Dubrovniku.


Snimajte, montirajte i prikazujte! – Razgovor s Mirom Bronzićem o filmu i mladima

U srijedu, 22. siječnja, održana je prva ovogodišnja radionica Foruma mladih ona posvećena filmu. Suorganizator Radionice filmskog stvaralaštva djece i mladih je Miro Bronzić, voditelj Ljetne škole Filma Šipan, a susret s njim bio je prava prilika


Za studiranje u Škotskoj čeka vas 130 stipendija

The Data Lab širi svoj program stipendiranja te ove godine nudi 130 potpunih stipendija za postdiplomski studij na  11 škotskih sveučilišta. Neka od sveučilišta su Aberdeen, Dundee, Edinburgh, Glasgow, Stirling i  West of Scotland.