Prijavite se na Rovinj Photodays 2020.

Autor: , 16-12-2019
Fotografirao: informadur
Prijavite se na Rovinj Photodays 2020.
Rovinj Photodays 2020 naziv je natječaja koji bi moga biti zanimljiv za sve one koji se bave fotografijom.

Svi zainteresirani mogu poslati svoje radove do 31. siječnja 2020. godine, i to u sedam službenih kategorija – mogu biti prijavljene fotografije ili serije fotografija nastale u posljednje dvije godine.

Za sudjelovanje se plaća kotizacija od 15.00 €, 17.00 $ ili 110 kn, a jedna kotizacija pokriva ukupno tri prijave. Sudionici imaju pravo prijaviti fotografije u sedam kategorija: Arhitektura, Dokumentarna, Moda, Pejzaž, Akt/Tijelo, Portret i Umjetnički koncept.

U sklopu završne manifestacije Rovinj Photodays od 8. do 10. svibnja 2020. godine bit će održano i svečano proglašenje pobjednika.

Više o natječaju pronađite na https://photodays-rovinj.com/


NOVOSTI

Bilo je to iskustvo koje me povezalo s cijelim svijetom – razgovarali smo s nutricionisticom Mirnom Sarić o školovanju na prestižnoj francuskoj kulinarskoj akademiji

Povod za intervju s nutricionisticom Mirnom Sarić bilo je njeno školovanje na prestižnoj kulinarskoj akademiji Gastronomicom u gradiću Agde na jugu Francuske.


METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.