PREMIJERA: Dapal predstavio prvi video spot za pjesmu 'Sati, dani, godine'

Autor: , 23-12-2019
Fotografirao: Informadur
PREMIJERA: Dapal predstavio prvi video spot za pjesmu 'Sati, dani, godine'
Pogledajte prvi video uradak mladog dubrovačkog benda Dapal!

Sinoć, 17. prosinca u 20 sati u klubu Orlando mladi Dapalovci predstavili su svoj video prvijenac koji je nastao kao projekt Plesno edukativne udruge Convivo, u kojem sudjeluje bend Dapal i udruga Luža. Projekt je financirao Upravni odjel za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika. Pjesma Sati, dani, godine proizašla iz suradnje mladih glazbenika sa Tomislavom Vukšićem koji je napisao i aranžirao pjesmu.

Premijeru su podržali brojni prijatelji i ponosne obitelji dok su Dapalovci nakon premijere održali kratak acoustic nastup.

 

Pogledajte video spot i pogledajte kako je sve to u izgledalo u našoj fotogaleriji!

Dapal - Sati, dani, godine

NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.