U subotu otvaranje izložbe Street Art Festivala

Autor: , 19-12-2019
Fotografirao: informadur
U subotu otvaranje izložbe Street Art Festivala
Izložba fotografija pod nazivom Street Art Festival autorice Željke Milić otvorit će se u subotu, 21. prosinca u 11 sati u Galeriji Flora u Uvali Lapad.

 Autorica izložbe Željka Milić svojim fotografijama pratila je djecu i mlade koji su tijekom Street Art Festivala oslikali zid u Uvali Lapad i zid autobusnog kolodvora u Gružu, a njihove vrijedne ruke moći ćete vidjeti na ovoj izložbi.

Samom Street Art Festivalu prethodila je radionica Street Art na kojoj je dvadesetak mladih pod vodstvom Lene Kramarić i Petrunjele Vuković  vježbalo svoje slikarsko umijeće kako bi na najbolji mogući način oslikali spomenute lokacije.


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.