U subotu otvaranje izložbe Street Art Festivala

Autor: , 19-12-2019
Fotografirao: informadur
U subotu otvaranje izložbe Street Art Festivala
Izložba fotografija pod nazivom Street Art Festival autorice Željke Milić otvorit će se u subotu, 21. prosinca u 11 sati u Galeriji Flora u Uvali Lapad.

 Autorica izložbe Željka Milić svojim fotografijama pratila je djecu i mlade koji su tijekom Street Art Festivala oslikali zid u Uvali Lapad i zid autobusnog kolodvora u Gružu, a njihove vrijedne ruke moći ćete vidjeti na ovoj izložbi.

Samom Street Art Festivalu prethodila je radionica Street Art na kojoj je dvadesetak mladih pod vodstvom Lene Kramarić i Petrunjele Vuković  vježbalo svoje slikarsko umijeće kako bi na najbolji mogući način oslikali spomenute lokacije.


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.