Otvorena izložba fotografija Street Art Festivala

Autor: , 21-12-2019
Fotografirao: Informadur
Otvorena izložba fotografija Street Art Festivala
Izložba fotografija sa Street Art Festivala, profesionalne fotografkinje Željke Milić, otvorena je danas u Galeriji Flora u Uvali Lapad.

Ova izložba završni je događaj Street Art Festivala koji je započeo u studenoma pripremnim radionicama za djecu i mlade koje su vodile Lena Kramarić i Petrunjela Vuković. Nastavio se u prosincu kada su polaznici radionica oslikali zid u parkiću u Uvali Lapad te zid autobusnog kolodvora u Gružu, iza kojeg će se uskoro otvoriti Centar za mlade Grada Dubrovnika. 
Festival je, uz financijsku potporu gradske uprave Dubrovnika, organizirala Udruga za mlade Maro i Baro.

Svi koji imaju želju posjetiti izložbu i vidjeti kako je cijeli kreativni proces izgledao kroz Željkin objektiv, imaju za to priliku još u ponedjeljak od 11 do 15 sati.

Street Art Festival izložba

NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.