Otvorena izložba fotografija Street Art Festivala

Autor: , 21-12-2019
Fotografirao: Informadur
Otvorena izložba fotografija Street Art Festivala
Izložba fotografija sa Street Art Festivala, profesionalne fotografkinje Željke Milić, otvorena je danas u Galeriji Flora u Uvali Lapad.

Ova izložba završni je događaj Street Art Festivala koji je započeo u studenoma pripremnim radionicama za djecu i mlade koje su vodile Lena Kramarić i Petrunjela Vuković. Nastavio se u prosincu kada su polaznici radionica oslikali zid u parkiću u Uvali Lapad te zid autobusnog kolodvora u Gružu, iza kojeg će se uskoro otvoriti Centar za mlade Grada Dubrovnika. 
Festival je, uz financijsku potporu gradske uprave Dubrovnika, organizirala Udruga za mlade Maro i Baro.

Svi koji imaju želju posjetiti izložbu i vidjeti kako je cijeli kreativni proces izgledao kroz Željkin objektiv, imaju za to priliku još u ponedjeljak od 11 do 15 sati.

Street Art Festival izložba

NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.