Od bajki do rock ’n’ rolla – Šarena zima u Uvali ponudila program za sve generacije

Autor: , 23-12-2019
Fotografirao: informadur
Od bajki do rock ’n’ rolla – Šarena zima u Uvali ponudila program za sve generacije
Šarena zima u Uvali danas je ponudila bogat program za sve generacije.

Prvo su najmlađi mogli sudjelovati u radionici izrade božićnih ukrasa Zagi Eventa, ali i obojati svoja lica u raznorazne boje. Uslijedila je lutkarska marionetska predstava „Želja jedne koke“ i pričanje bajki u režiji Aster Kulturnog društva.

Pozornicu zauzimaju također najmlađi koji su pod vodstvom Paole Dražić Zekić i Sanje Dražić okupljenima čestitali Božić izvevši Dubrovačku kolendu i druge kolende dubrovačkog kraja.

No, glazbi tu nije bio kraj. Rockeri iz benda OŠ Lapad, Dapal 7 izveli su brojne hitove zagrijavši publiku. Bend SFT pokazao je čari ambijentalne glazbe i soundscapea, a spektakl je uslijedio kad je na pozornicu izašao Dapal. Izveli su brojne popularne pjesme, ali i svoju autorsku pjesmu „Sati, dani godine“ za koju su nedavno predstavili i video spot. Dapalovci su također bili i glazbena pratnja zboru Kluba 65+ Gradskog crvenog križa Dubrovnik koji su zapjevali prigodne pjesme pod ravnanjem prof. Frana Pavlovića.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj foto galeriji.


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.