Od bajki do rock ’n’ rolla – Šarena zima u Uvali ponudila program za sve generacije

Autor: , 23-12-2019
Fotografirao: informadur
Od bajki do rock ’n’ rolla – Šarena zima u Uvali ponudila program za sve generacije
Šarena zima u Uvali danas je ponudila bogat program za sve generacije.

Prvo su najmlađi mogli sudjelovati u radionici izrade božićnih ukrasa Zagi Eventa, ali i obojati svoja lica u raznorazne boje. Uslijedila je lutkarska marionetska predstava „Želja jedne koke“ i pričanje bajki u režiji Aster Kulturnog društva.

Pozornicu zauzimaju također najmlađi koji su pod vodstvom Paole Dražić Zekić i Sanje Dražić okupljenima čestitali Božić izvevši Dubrovačku kolendu i druge kolende dubrovačkog kraja.

No, glazbi tu nije bio kraj. Rockeri iz benda OŠ Lapad, Dapal 7 izveli su brojne hitove zagrijavši publiku. Bend SFT pokazao je čari ambijentalne glazbe i soundscapea, a spektakl je uslijedio kad je na pozornicu izašao Dapal. Izveli su brojne popularne pjesme, ali i svoju autorsku pjesmu „Sati, dani godine“ za koju su nedavno predstavili i video spot. Dapalovci su također bili i glazbena pratnja zboru Kluba 65+ Gradskog crvenog križa Dubrovnik koji su zapjevali prigodne pjesme pod ravnanjem prof. Frana Pavlovića.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj foto galeriji.


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.