Posljednji vikend Šarene zime u Uvali

Autor: , 02-01-2020
Fotografirao: informadur
Posljednji vikend Šarene zime u Uvali
Šarena zima u Uvali polako je došla svom kraju. Ovog vikenda održat će se brojna događanja nakon kojih će se zatvoriti ovogodišnja manifestacija.

 U subotu, 4. siječnja, u 11 sati na šetnici pored fontane  Zagi Eventi donose zanimljivu radionicu „Nacrtaj zimsko sunce“ koja će ponuditi pregršt zabave za one najmlađe. Od 13 sati one nešto starije uz dobro znane hitove kroz glazbeno popodne zabavljat će Marin & Tana te 50 Shades of Rock`n`roll.

 U nedjelju, 5. siječnja, na šetnici pored fontane u 11 sati očekuje vas još jedan program za najmlađe u režiji Zagi Eventa pod nazivom „Zec iz klobuka“. U 12 sati u Sunset Beach Baru otvorit će se izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić, a koja donosi brojne trenutke s ovogodišnje manifestacije zabilježene objektivom. U 13 sati na šetnici pored fontane započet će glazbeno popodne na kojem će nastupiti bendovi Nianse i EZ Money.


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.