Posljednji vikend Šarene zime u Uvali

Autor: , 02-01-2020
Fotografirao: informadur
Posljednji vikend Šarene zime u Uvali
Šarena zima u Uvali polako je došla svom kraju. Ovog vikenda održat će se brojna događanja nakon kojih će se zatvoriti ovogodišnja manifestacija.

 U subotu, 4. siječnja, u 11 sati na šetnici pored fontane  Zagi Eventi donose zanimljivu radionicu „Nacrtaj zimsko sunce“ koja će ponuditi pregršt zabave za one najmlađe. Od 13 sati one nešto starije uz dobro znane hitove kroz glazbeno popodne zabavljat će Marin & Tana te 50 Shades of Rock`n`roll.

 U nedjelju, 5. siječnja, na šetnici pored fontane u 11 sati očekuje vas još jedan program za najmlađe u režiji Zagi Eventa pod nazivom „Zec iz klobuka“. U 12 sati u Sunset Beach Baru otvorit će se izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić, a koja donosi brojne trenutke s ovogodišnje manifestacije zabilježene objektivom. U 13 sati na šetnici pored fontane započet će glazbeno popodne na kojem će nastupiti bendovi Nianse i EZ Money.


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.