U nedjelju otvaranje zanimljive izložbe `Šarena zima u Uvali` autorice Katarine Radonić

Autor: , 02-01-2020
Fotografirao: informadur
U nedjelju otvaranje zanimljive izložbe `Šarena zima u Uvali` autorice Katarine Radonić
Fotografije su nastale tijekom brojnih događanja koja su obilježila ovogodišnju manifestaciju.

U sklopu programa Šarene zime u Uvali Udruga za mlade Maro i Baro organizira izložbu fotografija pod nazivom „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić. Otvaranje izložbe je u nedjelju, 5. siječnja u 12 sati u Sunset Beach Baru u Uvali Lapad.

Autorica kroz tridesetak fotografija promatraču nudi osobni uvid u ono što se događalo u Uvali, ali emocije i trenutke koji su možda ostali sakriveni.

 

 O autorici:

Katarina Radonić ljubav prema fotografiji počela je otkrivati još kada je imala 10 godina kada je u ruke primila svoj prvi fotoaparat igračku, a od tada ljubav prema fotografiji samo je rasla. Inspiraciju pronalazi u svemu što je okružuje, bilježeći trenutke kroz objektiv stvara slagalicu koja bi trebala prikazati ljepotu koju vidi u trenutku. Tijekom studija unutarnjeg dizajna na Fine Arts Academy u Breri, Italiji stvorila je još veći osjećaj za estetsku fotografiju koji je vidljiv u njezinom radu. Katarina uvijek ističe kako ljubav prema fotografiji i dalje pronalazi u sebi, to jest u onoj djevojčici koja je primila fotoaparat i od tada ga više nikad nije pustila.


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.