U nedjelju otvaranje zanimljive izložbe `Šarena zima u Uvali` autorice Katarine Radonić

Autor: , 02-01-2020
Fotografirao: informadur
U nedjelju otvaranje zanimljive izložbe `Šarena zima u Uvali` autorice Katarine Radonić
Fotografije su nastale tijekom brojnih događanja koja su obilježila ovogodišnju manifestaciju.

U sklopu programa Šarene zime u Uvali Udruga za mlade Maro i Baro organizira izložbu fotografija pod nazivom „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić. Otvaranje izložbe je u nedjelju, 5. siječnja u 12 sati u Sunset Beach Baru u Uvali Lapad.

Autorica kroz tridesetak fotografija promatraču nudi osobni uvid u ono što se događalo u Uvali, ali emocije i trenutke koji su možda ostali sakriveni.

 

 O autorici:

Katarina Radonić ljubav prema fotografiji počela je otkrivati još kada je imala 10 godina kada je u ruke primila svoj prvi fotoaparat igračku, a od tada ljubav prema fotografiji samo je rasla. Inspiraciju pronalazi u svemu što je okružuje, bilježeći trenutke kroz objektiv stvara slagalicu koja bi trebala prikazati ljepotu koju vidi u trenutku. Tijekom studija unutarnjeg dizajna na Fine Arts Academy u Breri, Italiji stvorila je još veći osjećaj za estetsku fotografiju koji je vidljiv u njezinom radu. Katarina uvijek ističe kako ljubav prema fotografiji i dalje pronalazi u sebi, to jest u onoj djevojčici koja je primila fotoaparat i od tada ga više nikad nije pustila.


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.