Još jedna zabavna subotnja Šarena zima – hula hop, mađioničarski trikovi i rock`n`roll

Autor: , 04-01-2020
Fotografirao: Informadur
Još jedna zabavna subotnja Šarena zima – hula hop, mađioničarski trikovi i rock`n`roll
Subotnje jutro u Uvali Lapad bilo je prepuno zanimljivih događanja.

Program za one najmlađe priredili su Zagi Eventi. Djeca su se mogla natjecati u bacanju koluta, pokazati spretnost u Twisteru i naučiti žonglirati, ali i izrađivati ukrase od raznog materijala te ukrasiti svoje lice bojama. Program je obogatila mađioničarska predstava koja je pobudila zanimanje djece, osobito u trenutku kada je mađioničar podučavao kako izvesti neke trikove. Najmlađi su mogli vidjeti i performans s hula-hopom.

Bend 50 Shades of Rock`n`Roll u glazbenom popodnevu rasplesao je okupljenu publiku s poznatim hitovima iz 50-ih i 60-ih godina.

Kako je bilo pogledajte u našoj galeriji niže.

 

 

 

Program se nastavlja i sutra, u 11 sati pored fontane očekuje vas još jedan program za najmlađe u režiji Zagi Eventa pod nazivom „Zec iz klobuka“. U 11 i 30 sati nastupit će gluhonijemi violinisti Violinmusic4all. U 12 sati u Sunset Beach Baru otvorit će se izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić, a koja donosi brojne trenutke s ovogodišnje manifestacije zabilježene objektivom. U 13 sati na šetnici pored fontane započet će glazbeno popodne na kojem će nastupiti bendovi Nianse i EZ Money.

 


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.