Još jedna zabavna subotnja Šarena zima – hula hop, mađioničarski trikovi i rock`n`roll

Autor: , 04-01-2020
Fotografirao: Informadur
Još jedna zabavna subotnja Šarena zima – hula hop, mađioničarski trikovi i rock`n`roll
Subotnje jutro u Uvali Lapad bilo je prepuno zanimljivih događanja.

Program za one najmlađe priredili su Zagi Eventi. Djeca su se mogla natjecati u bacanju koluta, pokazati spretnost u Twisteru i naučiti žonglirati, ali i izrađivati ukrase od raznog materijala te ukrasiti svoje lice bojama. Program je obogatila mađioničarska predstava koja je pobudila zanimanje djece, osobito u trenutku kada je mađioničar podučavao kako izvesti neke trikove. Najmlađi su mogli vidjeti i performans s hula-hopom.

Bend 50 Shades of Rock`n`Roll u glazbenom popodnevu rasplesao je okupljenu publiku s poznatim hitovima iz 50-ih i 60-ih godina.

Kako je bilo pogledajte u našoj galeriji niže.

 

 

 

Program se nastavlja i sutra, u 11 sati pored fontane očekuje vas još jedan program za najmlađe u režiji Zagi Eventa pod nazivom „Zec iz klobuka“. U 11 i 30 sati nastupit će gluhonijemi violinisti Violinmusic4all. U 12 sati u Sunset Beach Baru otvorit će se izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić, a koja donosi brojne trenutke s ovogodišnje manifestacije zabilježene objektivom. U 13 sati na šetnici pored fontane započet će glazbeno popodne na kojem će nastupiti bendovi Nianse i EZ Money.

 


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.