Završena Šarena zima u Uvali – posebnost za kraj bio je koncert gluhonijemih violinista

Autor: , 05-01-2020
Fotografirao: informadur
Završena Šarena zima u Uvali – posebnost za kraj bio je koncert gluhonijemih violinista
Program Šarene zime u Uvali došao je svome kraju.

Posljednji dana manifestacije koji se održao u nedjelju, 5. siječnja donio je brojna događanja. Posebnost dana je svakako bio koncert gluhonijemih violinista Violinmusic4all koji su još jednom pokazali kako se sve može kad postoji dovoljno želje i hrabrosti. Violinmusic4all je projekt koja počiva na značajnoj inovaciji i predstavlja metodologiju učenja sviranja violine posvećene gluhima, te obuhvaća širi spektar djece i odraslih s mentalnim i fizičkim poteškoćama. Projekt je osmislila hrvatska violinistica Renata Novoselec koja je u više od deset godina rada na metodi postigla domaće i međunarodne uspjehe. U Hrvatskoj je projekt stekao veliku pozornost medija, privukao zainteresiranost institucija, stručne i široke javnosti.

Tijekom cijelog jutra okupljene mališane i one starije zabavljali su članovi Zagi Eventa kroz razne igre, a neke je obradovala pokoja figura napravljena od balona.

Osim programa na šetnici dio je održan i u Sunset Beach Baru gdje je otvorena izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić koja je ponudila malo drugačiji pogled u događanja i emocije koje su obilježile ovogodišnju manifestaciju.

Za još jedno glazbeno popodne pobrinuli su se mladi bend Nianse koji su ovog puta izveli autorske stvari, a nakon njih dobro znane hitove odsvirao je bend EZ Money.


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.