Završena Šarena zima u Uvali – posebnost za kraj bio je koncert gluhonijemih violinista

Autor: , 05-01-2020
Fotografirao: informadur
Završena Šarena zima u Uvali – posebnost za kraj bio je koncert gluhonijemih violinista
Program Šarene zime u Uvali došao je svome kraju.

Posljednji dana manifestacije koji se održao u nedjelju, 5. siječnja donio je brojna događanja. Posebnost dana je svakako bio koncert gluhonijemih violinista Violinmusic4all koji su još jednom pokazali kako se sve može kad postoji dovoljno želje i hrabrosti. Violinmusic4all je projekt koja počiva na značajnoj inovaciji i predstavlja metodologiju učenja sviranja violine posvećene gluhima, te obuhvaća širi spektar djece i odraslih s mentalnim i fizičkim poteškoćama. Projekt je osmislila hrvatska violinistica Renata Novoselec koja je u više od deset godina rada na metodi postigla domaće i međunarodne uspjehe. U Hrvatskoj je projekt stekao veliku pozornost medija, privukao zainteresiranost institucija, stručne i široke javnosti.

Tijekom cijelog jutra okupljene mališane i one starije zabavljali su članovi Zagi Eventa kroz razne igre, a neke je obradovala pokoja figura napravljena od balona.

Osim programa na šetnici dio je održan i u Sunset Beach Baru gdje je otvorena izložba fotografija „Šarena zima u Uvali“ autorice Katarine Radonić koja je ponudila malo drugačiji pogled u događanja i emocije koje su obilježile ovogodišnju manifestaciju.

Za još jedno glazbeno popodne pobrinuli su se mladi bend Nianse koji su ovog puta izveli autorske stvari, a nakon njih dobro znane hitove odsvirao je bend EZ Money.


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.