Osmisli radio dramu i otputuj u London s 2500 funti

Autor: , 09-01-2020
Fotografirao: informadur
Osmisli radio dramu i otputuj u London s 2500 funti
British Council i BBC World Service organiziraju natjecanje za najbolju radiodramu u trajanju od 53 minute. Sudjelovati mogu svi stariji od 18 godina koji žive izvan Velike Britanije.

Natjecanje se odvija u dvjema kategorijama – jedna je namijenjena autorima kojima je engleski jezik materinji, a druga autorima kojima nije materinji. Svakako, predstava treba biti napisana na engleskom jeziku i ne smije biti objavljena. Tema može biti po odabiru sudionika, ali je važno istaknuti da smije sadržavati maksimalno šest središnjih likova.

Nagrađuju se dva najbolja rada iz obje kategorije, a pobjednici će osvojiti 2500 funti i putovanje u London kada će se prikazati njihova predstava na BBC World Serviceu.

Prijaviti se možete do 31. siječnja 2020. godine, a detalje natječaja pronađite na https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/5J6bfwwQ4G0044HZ5Skt33w/the-international-radio-playwriting-competition-2020


NOVOSTI

Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.


Hackathon DATA vs COVID-19; prijave još u tijeku

Hackathon kreće 4. travnja, a cilj je pronaći solucije koje bi olakšale nošenje s aktualnom pandemijom.