KUD Stjepan Radić Pridvorje traži nove članove

Autor: , 16-01-2020
Fotografirao: KUD Stjepan Radić
KUD Stjepan Radić Pridvorje traži nove članove
Izvrsna prilika za sve ljubitelje tradicionalnog plesa i glazbe.

KUD "Stjepan Radić" Pridvorje posljednjih godina radi jako puno na očuvanju tradicije konavoskog kraja, upravo zbog toga potrebne su im nove snage koje će ojačati dosadašnju postavu.

 

Novi članovi mogu se upisati u sekcije:
- plesna mlađi uzrast (1. do 4. razred)
- plesna stariji uzrast (4. do 8. razred)
- glazbena mandoline / gitare
- glazbe lijerica.

 

Pozivaju se svi dosadašnji članovi i roditelji, kao i svi koji žele postati članovi KUD-a da u nedjelju 19. siječnja 2020. u 18:00 sati dođu u Dom Pridvorje gdje će biti upis članova za 2020.


Osim za učenje plesova i sviranje tradicionalnih instrumenta Kulturna umjetnička društva mogu biti i prava prilika za razna putovanja.


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.