U srijedu Forum mladih Filmsko stvaralaštvo djece i mladih

Autor: , 17-01-2020
Fotografirao: informadur
U srijedu Forum mladih Filmsko stvaralaštvo djece i mladih
S Novom godinom zaplovili smo u novu manifestaciju Foruma mladih: Filmsko stvaralaštvo djece i mladih

Kraj mjeseca kao i obično rezerviran je za radionice Foruma mladih i kreativno izražavanje djece i mladih kroz umjetnost. Ovog puta filmaši će svoje radove predstaviti 22. siječnja u Kinu Sloboda s početkom u 18 sati.

 

Kako to obično biva na Forumima, svi radovi su dobrodošli, prikazivanje nije natjecateljskog tipa, a besplatno je sudjelovanje i gledanje. 

 

Još uvijek stignete prijaviti svoje radove koji će se prikazivati na već navedenoj radionici!

 

Ovim putem Vas obavještavamo da ukoliko je u vašoj školi organizirano, ili su učenici samostalno snimili neki film, pa i video uradak, da s kordinatorom programa Mirom Bronzićem (mbronzic@gmail.com) provjerite znaju li organizatori za njega  tj. jeli isti već planiran za uvrštavanje u program Foruma. Molimo da to obavite najkasnije do petka 17. siječnja kako bi se takav uredak mogao pravovaljano pregledati i pripremiti za projekciju u kinu.

 

Ova manifestacija Foruma mladih organizra se u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i udrugama koje se bave filmskim i video stvaralaštvom djece i mladih.

 


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.