U srijedu Forum mladih Filmsko stvaralaštvo djece i mladih

Autor: , 17-01-2020
Fotografirao: informadur
U srijedu Forum mladih Filmsko stvaralaštvo djece i mladih
S Novom godinom zaplovili smo u novu manifestaciju Foruma mladih: Filmsko stvaralaštvo djece i mladih

Kraj mjeseca kao i obično rezerviran je za radionice Foruma mladih i kreativno izražavanje djece i mladih kroz umjetnost. Ovog puta filmaši će svoje radove predstaviti 22. siječnja u Kinu Sloboda s početkom u 18 sati.

 

Kako to obično biva na Forumima, svi radovi su dobrodošli, prikazivanje nije natjecateljskog tipa, a besplatno je sudjelovanje i gledanje. 

 

Još uvijek stignete prijaviti svoje radove koji će se prikazivati na već navedenoj radionici!

 

Ovim putem Vas obavještavamo da ukoliko je u vašoj školi organizirano, ili su učenici samostalno snimili neki film, pa i video uradak, da s kordinatorom programa Mirom Bronzićem (mbronzic@gmail.com) provjerite znaju li organizatori za njega  tj. jeli isti već planiran za uvrštavanje u program Foruma. Molimo da to obavite najkasnije do petka 17. siječnja kako bi se takav uredak mogao pravovaljano pregledati i pripremiti za projekciju u kinu.

 

Ova manifestacija Foruma mladih organizra se u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i udrugama koje se bave filmskim i video stvaralaštvom djece i mladih.

 


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.