Prijavite svoje komunikacijske projekte na IdejaX i MIXX

Autor: , 31-01-2020
Fotografirao: informadur
Prijavite svoje komunikacijske projekte na  IdejaX i MIXX
Svoje projekte možete prijaviti sve do 20. veljače 2020. godine, a kvalifikacijski period obuhvaća sve projekte koji su se provodili od 1. siječnja 2019. do 20. veljače 2020.

Povodom jubilarne desete godine održavanja IdejaX-a, nacionalnog kreativnog natjecanja koje nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, organizatori su pripremili posebnu nagradu za dobitnika Grand Prix-a. Uz honoriranje troškova prijave pobjedničkog projekta za natjecanje Cannes Lions 2020, pobjednik će osvojiti i kotizaciju za ovaj najveći međunarodni festival kreativnosti.

Na IdejaX-u mogu konkurirati cjelovite kampanje, kao i pojedinačni radovi koji su se provodili od 1. siječnja 2019. do 2. ožujka 2020. godine. Projekte je moguće prijaviti do 9. ožujka 2020. godine.

Ovogodišnje jubilarno deseto izdanje natjecanja MIXX nastavit će dosadašnjim kontinuitetom nagrađivanja najboljih digitalnih kampanja i alata/platformi u području tržišnih komunikacija, a posebnost je sastav žirija. Ovogodišnji se žiri sastoji od 9 dosadašnjih predsjednika žirija – stručnjaka koji su uvelike upoznati s načelima i kontinuitetom ovoga natjecanja.

Članovi žirija ocjenjivat će kombinaciju kreativnosti, strategije, izvedbe, korištenja medija i postignutih rezultata. 

Najbolji projekti komunikacijske industrije i ove će godine biti proglašeni na festivalu Dani komunikacija, koji će svoja vrata otvoriti od 2. do 5. travnja u hotelu Lone u Rovinju, stoga se pozivaju sve agencije da prijave svoje projekte na IdejaX i MIXX!

Više informacija pronađite na službenim stranicama Dana komunikacija.

Za Idejax na https://www.danikomunikacija.com/awards/idejax

Za MIXX https://www.danikomunikacija.com/awards/mixx


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.