Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´

Autor: , 04-02-2020
Fotografirao: Pokreni nesto svoje
Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´
“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

U programu mogu sudjelovati:  postojeća mikropoduzeća ili osobe pod uvjetom da prije korištenja potpore registriraju poduzeće. Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Rok za prijavu za četvrtu generaciju korisnika je 17. veljače 2020. godine do 12:00 sati, a prijave se zaprimaju putem online obrasca: http://pokreninestosvoje.hr/prijavnica/

Detaljnije pročitajte na http://pokreninestosvoje.hr/


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.