Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´

Autor: , 04-02-2020
Fotografirao: Pokreni nesto svoje
Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´
“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

U programu mogu sudjelovati:  postojeća mikropoduzeća ili osobe pod uvjetom da prije korištenja potpore registriraju poduzeće. Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Rok za prijavu za četvrtu generaciju korisnika je 17. veljače 2020. godine do 12:00 sati, a prijave se zaprimaju putem online obrasca: http://pokreninestosvoje.hr/prijavnica/

Detaljnije pročitajte na http://pokreninestosvoje.hr/


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.