Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´

Autor: , 04-02-2020
Fotografirao: Pokreni nesto svoje
Uključi se u program `Pokreni nešto svoje´
“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima.

Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

U programu mogu sudjelovati:  postojeća mikropoduzeća ili osobe pod uvjetom da prije korištenja potpore registriraju poduzeće. Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Rok za prijavu za četvrtu generaciju korisnika je 17. veljače 2020. godine do 12:00 sati, a prijave se zaprimaju putem online obrasca: http://pokreninestosvoje.hr/prijavnica/

Detaljnije pročitajte na http://pokreninestosvoje.hr/


NOVOSTI

ESN organizira Dane društvene uključenosti kroz koje se zalažu za angažman društva u studentskoj mobilnosti

Erasmus studentska mreža (ESN) pokrenula je novo izdanje Dana društvene uključenosti, čiji je cilj zagovaranje programa inkluzivne mobilnosti, kroz aktivnosti koje okupljaju međunarodne studente i članove lokalnih zajednica u više od 42 zemlje.


Zoom edukacija o utjecaju elektroničkih uređaja na djecu

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica u četvrtak, 26. studenoga 2020. u 18 sati, održat će se online predavanje o utjecaju elektroničkih uređaja na djecu najranije dobi.


FOTOGALERIJA - Završilo peto izdanje Robo.DU Day(s) održano u Centru za mlade Dubrovnik

Jubilarno peto izdanje Robo.DU Day(s)-a koje se proteklih pet dana održavalo u Centru za mlade Dubrovnik u sklopu obilježavanja Europskog tjedna robotike je uspješno privedeno kraju.


INTERVJU – U razgovoru s Tomom Sjekavicom otkrili smo kakav se to svijet robota krije u ovogodišnjem Robo.DU Day(s)

Ovogodišnja manifestacija Robo.DU Day(s) održava se u nešto izmijenjenom obliku pa se tako umjesto jednog dana kroz pet dana mladima približava svijet tehnologij, više smo doznali od nacionalnog koordinatora Europskog tjedna robotike.


Udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik predstavila projekt Ujedinjene Generacije

Udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za svoj, do sada, najveći projekt pod nazivom “Ujedinjene Generacije”.