Prijavite se za edukaciju - Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja

Autor: , 06-02-2020
Fotografirao: intercap
Prijavite se za edukaciju - Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja
Sveučilište u Splitu poziva vas na jednodnevnu edukaciju „Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja“ u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.

Projekt InterCap financiran je iz fonda EuropeAid i bavi se problemom percepcije migracija u javnosti, utjecajem javne percepcije na razumijevanje migracija, održivog razvoja, odgovornosti i stila života građana EU u međuzavisnom svijetu te pitanjem (ne)sigurnosti i rizika koji se razvijaju iz javne percepcije migracija.

Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Dubrovniku, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (škole, agencije, centri, domovi).

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju.

 

Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffee break i ručak.

 

Datum i mjesto održavanja edukacije:  14.veljače 2020.  – DURA – Dubrovačka razvojna agencija, Ulica branitelja Dubrovnika 15

 

 Broj mjesta na edukaciji je ograničen. Prijave obavezne na: https://forms.gle/1puYcD4B4B6r7pbj7

 

Program radionice možete pogledati na: https://bit.ly/2S7l2hs

 

 

Za više informacija, slobodno se obratite voditeljici projekta pri Sveučilištu u Splitu Marini Meić na: marina.meic@unist.hr

 

Više o projektu InterCap možete doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/

 

 


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.