Prijavite se za edukaciju - Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja

Autor: , 06-02-2020
Fotografirao: intercap
Prijavite se za edukaciju - Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja
Sveučilište u Splitu poziva vas na jednodnevnu edukaciju „Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja“ u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.

Projekt InterCap financiran je iz fonda EuropeAid i bavi se problemom percepcije migracija u javnosti, utjecajem javne percepcije na razumijevanje migracija, održivog razvoja, odgovornosti i stila života građana EU u međuzavisnom svijetu te pitanjem (ne)sigurnosti i rizika koji se razvijaju iz javne percepcije migracija.

Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Dubrovniku, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (škole, agencije, centri, domovi).

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju.

 

Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffee break i ručak.

 

Datum i mjesto održavanja edukacije:  14.veljače 2020.  – DURA – Dubrovačka razvojna agencija, Ulica branitelja Dubrovnika 15

 

 Broj mjesta na edukaciji je ograničen. Prijave obavezne na: https://forms.gle/1puYcD4B4B6r7pbj7

 

Program radionice možete pogledati na: https://bit.ly/2S7l2hs

 

 

Za više informacija, slobodno se obratite voditeljici projekta pri Sveučilištu u Splitu Marini Meić na: marina.meic@unist.hr

 

Više o projektu InterCap možete doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/

 

 


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.