Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti

Autor: , 07-02-2020
Fotografirao: ART Lazareti
Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti
U Art radionici Lazareti u srijedu, 12. Veljače, U 17 sati započet će novi ciklu s Radionice kreativnog pisanja pod vodstvom dubrovačke književnice i pjesnikinje Staše Aras.

Radionica kreativnog pisanja interaktivni je process i sastoji se od susreta na kojima čitamo svoje priče, komentiramo i širimo motive i tehnike te od samotnog pisanja kod kuće. Radionica se prilagođava I oblikuje prema polaznicima, njihovu literarnom kapacitetu, ukusu, volji, slobodnom vremenu.

“U ovom ciklusu vodit ćemo se metodom Natalie Goldberg, koliko uspijemo njezine metode iz knjige Writing down the bones prilagoditi našem ritmu I viđenju svijeta te praksi zapisivanja I rada na tekstu.” – poručuju organizatori.

Ova je radionica pogodna za početnike jer se spomenuti naslov  formira oko metoda i razvijanja volje te spisateljske prakse.

Trajanje : 20 sati (10 susreta) 2 i pol mjeseca

 


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.