Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti

Autor: , 07-02-2020
Fotografirao: ART Lazareti
Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti
U Art radionici Lazareti u srijedu, 12. Veljače, U 17 sati započet će novi ciklu s Radionice kreativnog pisanja pod vodstvom dubrovačke književnice i pjesnikinje Staše Aras.

Radionica kreativnog pisanja interaktivni je process i sastoji se od susreta na kojima čitamo svoje priče, komentiramo i širimo motive i tehnike te od samotnog pisanja kod kuće. Radionica se prilagođava I oblikuje prema polaznicima, njihovu literarnom kapacitetu, ukusu, volji, slobodnom vremenu.

“U ovom ciklusu vodit ćemo se metodom Natalie Goldberg, koliko uspijemo njezine metode iz knjige Writing down the bones prilagoditi našem ritmu I viđenju svijeta te praksi zapisivanja I rada na tekstu.” – poručuju organizatori.

Ova je radionica pogodna za početnike jer se spomenuti naslov  formira oko metoda i razvijanja volje te spisateljske prakse.

Trajanje : 20 sati (10 susreta) 2 i pol mjeseca

 


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.