Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti

Autor: , 07-02-2020
Fotografirao: ART Lazareti
Novi ciklus Radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti
U Art radionici Lazareti u srijedu, 12. Veljače, U 17 sati započet će novi ciklu s Radionice kreativnog pisanja pod vodstvom dubrovačke književnice i pjesnikinje Staše Aras.

Radionica kreativnog pisanja interaktivni je process i sastoji se od susreta na kojima čitamo svoje priče, komentiramo i širimo motive i tehnike te od samotnog pisanja kod kuće. Radionica se prilagođava I oblikuje prema polaznicima, njihovu literarnom kapacitetu, ukusu, volji, slobodnom vremenu.

“U ovom ciklusu vodit ćemo se metodom Natalie Goldberg, koliko uspijemo njezine metode iz knjige Writing down the bones prilagoditi našem ritmu I viđenju svijeta te praksi zapisivanja I rada na tekstu.” – poručuju organizatori.

Ova je radionica pogodna za početnike jer se spomenuti naslov  formira oko metoda i razvijanja volje te spisateljske prakse.

Trajanje : 20 sati (10 susreta) 2 i pol mjeseca

 


NOVOSTI

Rekreiraj naslovnicu knjige i sudjeluj u nagradnom natječaju

Hoću knjigu provodi Nagradni natječaj naziva “Lice s naslovnice” koji je otvoren do 8. svibnja 2020. godine.


Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.