Španjolska je uvijek dobra prilika, još bolja kad je volontiranje u pitanju!

Autor: , 10-02-2020
Fotografirao: informadur
Španjolska je uvijek dobra prilika, još bolja kad je volontiranje u pitanju!
Sveučilište u Sevilli otvorilo je jedno volontersko mjesto. Zainteresirani kadidat će volontirati u udrugama s kojima sveučilište ima sklopljena partnerstva za potrebe cjeloživotnog učenja.

Mjesta volontiranja su prdviđena u Crvenom križu, domu za starije i nemoćne, uredu za razmjene Sveučilišta u Sevilli i dr.

Početak volonterske mobilnosti predviđena je za 24. veljače a traje do 30. lipnja 2020. Ukoliko si osoba od 18 do 30 godina starosti i želiš kroz volontiranje steći određene vještine, upoznati nove ljude iz drugih zemalja EU te provesti određeno vrijeme u inozemstvu ovo je prilika za tebe. Troškovi puta, smještaja i hrane, kao i mjesečni džeparac osigurani su kroz programa Europske unije ”Europske snage solidarnosti”.

Svi zainteresirani mogu poslati upit i CV na mail: info@mladi-eu.hr


NOVOSTI

„Našu glazbu zamišljamo kao onu koja svira nakon koncerta“ -  razgovor s Melkom Dragojevićem, članom benda SFT

U ovotjednom izdanju Ure od Informadura imali smo priliku razgovarati s mladim glazbenikom Melkom Dragojevićem, članom benda SFT.


Volontiranjem do Finske

Traže se 2 volontera za sudjelovanje u projektu #YOUTHere! Volonteri će sudjelovati u timskom volonterskom kampu u Finskoj kroz ERASMUS+ programe mobilnosti.


Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji

Film koji se ne zaboravlja, složit će se malo starije generacije, a vjerujemo i one mlađe koje imaju priliku pogledati ovu kultnu ljubavnu dramu na Dan ljubavi u Dvorani Visia.


U srijedu još jedan Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi

Nakon bogate i lijepe manifestacije u kojoj su djeca i mladi pokazali na koje se sve načine izražavaju filmskim jezikom, pred nama je još jedan zanimljiv Forum mladih.


Simulacija Gradskog vijeća za mlade – Naučite kako biti aktivnim građanima

Riječ je o aktivnostima kroz koje bi mladi trebali naučiti kako funkcionira donešenje odluka na razini lokalne vlasti, ali i na koji način oni sami mogu biti ti koji će kroz vlastiti aktivizam doprinjeti boljitku društva.