Prijavi se za program 14. Vox Feminae Festivala

Autor: , 11-02-2020
Fotografirao: vox femine
Prijavi se za program 14. Vox Feminae Festivala
Festival će se održati od 11. do 24. svibnja 2020. godine.

Prostor rodne i medijske kulture K-zona poziva autore/ce i kreativne timove, umjetnike/ce i umjetničke kolektive, redateljice i filmske ekipe, te udruge, inicijative i pojedince koji u svojem radu promišljaju rodnu ravnopravnost da se prijave na natječaj za suradnju u okviru nadolazećeg 14. Vox Feminae Festivala.

 

Uvjeti natječaja za program Vox Feminae Festivala:

  • Na natječaj za program 14. Vox Feminae Festivala jedna osoba može prijaviti najviše jedan rad samostalno, te jedan u suradnji ili kolektivu.
  • Na natječaj se mogu prijaviti osobe s boravištem u Hrvatskoj, regiji ili EU.
  • Preferiraju se radovi nastali od 2019.; te nove, premijerne produkcije i predstavljanja.
  • Prijavnici je obavezno priložiti: opis predloženog programa i način realizacije, biografiju autora/ice, okviran troškovnik za realizaciju, kontakt podatke.

Natječaj je otvoren do 16. veljače 2020. godine, a prijaviti se možete isključivo putem online obrasca, a upite možete slati na mail.

Paralelno, traju i prijave za filmski program Vox Feminae Festivala, i to isključivo putem Film Freeway online platforme. Krajnji rok za prijavu filma za festivalski program VFF-a je 15. ožujka 2020. godine. U obzir dolaze dugometražni i kratkometražni filmovi te biografije o strašnim ženama svih formata i trajanja nastali od 2019. nadalje.

Više informacija pronađite na https://voxfeminae.net/kalendar-dogadanja/natjecaji/natjecaj-za-program-14-vox-feminae-festivala/


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.