Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja

Autor: , 11-02-2020
Fotografirao: EDD
Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja
Ove godine će se Europski dani razvoja održati 9. i 10. lipnja u Bruxellesu.

Program mladih lidera svake godine pruža priliku mladim donositeljima promjena iz cijelog svijeta da svoje mišljenje iznesu na Europskim danima razvoja (EDD). 

Europska komisija poziva sve mlade i strastvene donositelji promjena u dobi od 21 do 26 godina da se prijave na program mladih lidera. Odabranih 17 kandidata će predstaviti mlade i njihov snažni utjecaj na Europskim danima razvoja. Upravo će ti mladi donositelji promjena imati priliku na panelima govoriti o temama za koje su strastveni i o kojima imaju puno znanja.

Prijaviti se možete do 21. veljače 2020. do 13 sati. O

brazac za prijavu i ostale potrebne informacije možete pronaći na https://mailchi.mp/b19322a16bf2/edd-2019-young-leaders-programme-applications-are-now-open-1346701?e=028f2296f7


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.