Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja

Autor: , 11-02-2020
Fotografirao: EDD
Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja
Ove godine će se Europski dani razvoja održati 9. i 10. lipnja u Bruxellesu.

Program mladih lidera svake godine pruža priliku mladim donositeljima promjena iz cijelog svijeta da svoje mišljenje iznesu na Europskim danima razvoja (EDD). 

Europska komisija poziva sve mlade i strastvene donositelji promjena u dobi od 21 do 26 godina da se prijave na program mladih lidera. Odabranih 17 kandidata će predstaviti mlade i njihov snažni utjecaj na Europskim danima razvoja. Upravo će ti mladi donositelji promjena imati priliku na panelima govoriti o temama za koje su strastveni i o kojima imaju puno znanja.

Prijaviti se možete do 21. veljače 2020. do 13 sati. O

brazac za prijavu i ostale potrebne informacije možete pronaći na https://mailchi.mp/b19322a16bf2/edd-2019-young-leaders-programme-applications-are-now-open-1346701?e=028f2296f7


NOVOSTI

Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.


Prijavite se za Social Impact Award 2020

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, mogli biste sudjelovati u Social Impact Award programu.


POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.