Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja

Autor: , 11-02-2020
Fotografirao: EDD
Pokaži da možeš napraviti promjenu - sudjeluj na Europskim danima razvoja
Ove godine će se Europski dani razvoja održati 9. i 10. lipnja u Bruxellesu.

Program mladih lidera svake godine pruža priliku mladim donositeljima promjena iz cijelog svijeta da svoje mišljenje iznesu na Europskim danima razvoja (EDD). 

Europska komisija poziva sve mlade i strastvene donositelji promjena u dobi od 21 do 26 godina da se prijave na program mladih lidera. Odabranih 17 kandidata će predstaviti mlade i njihov snažni utjecaj na Europskim danima razvoja. Upravo će ti mladi donositelji promjena imati priliku na panelima govoriti o temama za koje su strastveni i o kojima imaju puno znanja.

Prijaviti se možete do 21. veljače 2020. do 13 sati. O

brazac za prijavu i ostale potrebne informacije možete pronaći na https://mailchi.mp/b19322a16bf2/edd-2019-young-leaders-programme-applications-are-now-open-1346701?e=028f2296f7


NOVOSTI

Radionica Foruma mladih ``Rukama složeno ´´ u još do sada nikad viđenom formatu

Izložba "Rukama složeno" kao završnica druge radionice Foruma mladih za školsku godinu 2020/21, otvorena je 25. studenog u Centru za mlade Dubrovnik.


Predavanje hrvatskog fizičara Ivana Puljka – Postanak, evolucija i kraj svemira.

U Centru za mlade Dubrovnik u petak, 4. prosinca, u 18 sati hrvatski fizičar, profesor i političar Ivica Puljak održat će predavanje „Postanak, evolucija i kraj svemira“.


Online predstavljanje rezultata projekta Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra u Lazaretima

Projekt „Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


Prigodnim programom u Centru za mlade Dubrovnik obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Istaknuto kako je važno osvijestiti žrtve kako krivnja nije na njima.


Sedmi Dani kulturnih i kreativnih industrija

Dubrovačka razvojna agencija DURA i Grad Dubrovnik pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, sedmu godinu zaredom održavaju manifestaciju “Dani kreativnih i kulturnih industrija”.