Amor u knjižnici - pjesničko glazbena večer

Autor: , 12-02-2020
Fotografirao: Dubrovačke knjižnice
Amor u knjižnici - pjesničko glazbena večer
Dubrovačke knjižnice i ove godine povodom Valentinova organizirale su natječaj za najljepšu ljubavnu pjesmu.

Natječaj je namijenjen učenicima viših razreda osnovnih te učenicima srednjih škola. Rok za prijavu radova istekao je 5. veljače, a finalna - pjesnička -glazbena večer „Amor u knjižnici“ održat će se u četvrtak, 13. veljače, u 18 sati, na kojoj ćete imati priliku čuti radove mladih pjesnika i na kojoj će žiri proglasiti i nagraditi najbolje radove.

Žiri ove godine čine pjesnik i gvardijan franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju fra Ivan Kramar, profesorica hrvatskoga jezika i amaterska glumica Tajana Martić te spisateljica i knjižničarka Renata Zlatković.

Glazbenim izvedbama večer će uljepšati Karla Gabrieri i Roko Grilec, članovi benda Dapal. 


NOVOSTI

Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.Aeroklub Nimbus organizira pravu poslasticu za ljubitelje adrenalina!

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 


Predavanje Kulturno-turistička valorizacija dubrovačkih ljetnikovaca

Projekt „Dubrovački ljetnikovci online 2“ financira Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.


Radionica Uvod u SEO optimizaciju

Posljednjih nekoliko godina mnogo se priča o SEO optimizaciji, a malo ljudi zna što je zapravo to.