Amor u knjižnici - pjesničko glazbena večer

Autor: , 12-02-2020
Fotografirao: Dubrovačke knjižnice
Amor u knjižnici - pjesničko glazbena večer
Dubrovačke knjižnice i ove godine povodom Valentinova organizirale su natječaj za najljepšu ljubavnu pjesmu.

Natječaj je namijenjen učenicima viših razreda osnovnih te učenicima srednjih škola. Rok za prijavu radova istekao je 5. veljače, a finalna - pjesnička -glazbena večer „Amor u knjižnici“ održat će se u četvrtak, 13. veljače, u 18 sati, na kojoj ćete imati priliku čuti radove mladih pjesnika i na kojoj će žiri proglasiti i nagraditi najbolje radove.

Žiri ove godine čine pjesnik i gvardijan franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju fra Ivan Kramar, profesorica hrvatskoga jezika i amaterska glumica Tajana Martić te spisateljica i knjižničarka Renata Zlatković.

Glazbenim izvedbama večer će uljepšati Karla Gabrieri i Roko Grilec, članovi benda Dapal. 


NOVOSTI

Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža odražavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


Pomozite Gogi i licitirajte za umjetnička djela

Ukoliko želite doći do slike ili skulpture naših poznatih umjetnika i istovremeno učiniti dobro djelo u vidu da budete jedna karika u lancu koji će našoj maloj sugrađanki Gordani Knego pomoći da samostalno stane na svoje noge onda evo prilike.


Večer društvenih igara / Otvorena vrata tehničke radionice u Centru za mlade Dubrovnik

U sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga 2020. u Centru za mlade Dubrovnik održat će se Večer društvenih igara i otvorenih vrata tehničke radionice u subotu 26. rujna.


Predstavljanje udruga koje djeluju u Centru za mlade Dubrovnik građanima i strateškim partnerima

Iz Centra za mlade Dubrovnik pozivaju Vas na jedan mali susret i predstavljanje potencijala za suradnju koji će se i kao dio manifestacije Dan otvorenih vrat udruga 2020. održati u petak, 25. rujna od 9 do 15 sati.


ZELENI POJAS - INA sufinancira projekte koje doprinose zaštiti okoliša

INA sedmu godinu zaredom objavljuje poziv na natječaj Zeleni pojas u sklopu kojeg sufinancira projekte koje doprinose zaštiti okoliša.