Otkrij ljepote Armenije sudjelujući u projektu Level Up and Grow

Autor: , 17-02-2020
Fotografirao: informadur
Otkrij ljepote Armenije sudjelujući u projektu Level Up and Grow
Udruga Ostvarenje poziva sudonike/ce da se pridruže na treningu za trenere u području društvenog poduzetništva, a održat će se u Armeniji, u dva termina, u sklopu projekta “Level Up and Grow”, a koji je financiran sredstvima Erasmus+ programa. 

Cilj projekta je u suradnji s trenerima iz Gruzije, Austrije i Armenije razviti učinkovite i inovativne neformalne metode za stjecanje i razvoj kompetencija potrebnih za poticanje društvenog poduzetništva kod mladih. Svim sudionicima osigurani su smještaj i hrana dok su putni troškovi refundirani u iznosu do 360 EUR.

Prvi trening se održava od 25. veljače do 2. ožujka 2020. godine, a drugi krajem travnja, točnije od 27. travnja do 3. svibnja 2020. godine. Prijavom se sudonici/ce obvezuju sudjelovati na oba događanja. Osim treninga uživo, sudionici/ce prolaze kroz proces mrežnog osposobljavanja te potpore.

Više o trenerima koji će voditi trening i cijelokupnom projektu možete pronaći klikom na https://drive.google.com/file/d/1kt3R5-eu1ZXmMzd9H06pJkVK5nLjlsWO/view

Svi zainteresirani se mogu prijaviti preko sljedećeg linka: https://forms.gle/5keFuVpTR8y5XVfM6 


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.