Otkrij ljepote Armenije sudjelujući u projektu Level Up and Grow

Autor: , 17-02-2020
Fotografirao: informadur
Otkrij ljepote Armenije sudjelujući u projektu Level Up and Grow
Udruga Ostvarenje poziva sudonike/ce da se pridruže na treningu za trenere u području društvenog poduzetništva, a održat će se u Armeniji, u dva termina, u sklopu projekta “Level Up and Grow”, a koji je financiran sredstvima Erasmus+ programa. 

Cilj projekta je u suradnji s trenerima iz Gruzije, Austrije i Armenije razviti učinkovite i inovativne neformalne metode za stjecanje i razvoj kompetencija potrebnih za poticanje društvenog poduzetništva kod mladih. Svim sudionicima osigurani su smještaj i hrana dok su putni troškovi refundirani u iznosu do 360 EUR.

Prvi trening se održava od 25. veljače do 2. ožujka 2020. godine, a drugi krajem travnja, točnije od 27. travnja do 3. svibnja 2020. godine. Prijavom se sudonici/ce obvezuju sudjelovati na oba događanja. Osim treninga uživo, sudionici/ce prolaze kroz proces mrežnog osposobljavanja te potpore.

Više o trenerima koji će voditi trening i cijelokupnom projektu možete pronaći klikom na https://drive.google.com/file/d/1kt3R5-eu1ZXmMzd9H06pJkVK5nLjlsWO/view

Svi zainteresirani se mogu prijaviti preko sljedećeg linka: https://forms.gle/5keFuVpTR8y5XVfM6 


NOVOSTI

Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.


Hackathon DATA vs COVID-19; prijave još u tijeku

Hackathon kreće 4. travnja, a cilj je pronaći solucije koje bi olakšale nošenje s aktualnom pandemijom.