Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin

Autor: , 20-02-2020
Fotografirao: informadur
Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin
Mladi kantautori i bendovi, šesta radionica Foruma mladih, održala se u prostorijama Udruge mladih Orlando u srijedu, 19. veljače.

 

Sve okupljene prvo je pozdravila tajnica Udruge mladih Orlando Marta Vukadin koja je mladim bendovima poželjela dobrodošlicu i istaknula kako je riječ o uspješnom projektu koji je iz godine u godinu sve bolji. Dodala je i kako ove manifestacije ne bi zasigurno bilo bez potpore Grada Dubrovnika i Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Pozdrave je uputio i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić koji je rekao kako su se ove godine okupili više u obiteljskoj atmosferi s obzirom na broj bendova, ali i da to ne znači ništa manje svirke nego u prošlim susretima. „Meni je ovo najdraža radionica, jer sam i sam vezan uz glazbu te je posebno doživljavam. Uvijek se među ovim mladim ljudima nadam nekom novoj iskri, a i svaki put je pronađem. Ove je godine nešto situacija izmijenjena jer je bend DAPAL postao poznat diljem Hrvatske, pa ću tako vrlo skoro ekipu zamoliti za autogram.“ – veselo je poručio je pročelnik Brčić.

 

Iako je nastupio manji broj bendova i kantautora nego prošle godine, dobrog ritma i vesele atmosfere nije nedostajalo.

 

Nastupili su:

  1. Dea i Ljubica
  2. DAPAL 7
  3. DAPAL
  4. Burning Phoenix

 

 

Posjetite i pratite Facebook stranicu Foruma mladih Grada Dubrovnika  za sve informacije o Forumu: objave o početku prijava, najave, programe i naravno detaljnije fotogalerije svih izvođača te video reportaže sa svih radionica.

Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi 2020.

NOVOSTI

METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.


Grad Dubrovnik privremeno obustavlja financiranje programa udruga

Grad Dubrovnik nastavlja se prilagođavati novonastalim okolnostima i privremeno posluje vodeći se financiranjem nužnih i neophodnih troškova.