Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin

Autor: , 20-02-2020
Fotografirao: informadur
Mladi kantautori i bendovi glazbom razvalili još jedan Forum mladin
Mladi kantautori i bendovi, šesta radionica Foruma mladih, održala se u prostorijama Udruge mladih Orlando u srijedu, 19. veljače.

 

Sve okupljene prvo je pozdravila tajnica Udruge mladih Orlando Marta Vukadin koja je mladim bendovima poželjela dobrodošlicu i istaknula kako je riječ o uspješnom projektu koji je iz godine u godinu sve bolji. Dodala je i kako ove manifestacije ne bi zasigurno bilo bez potpore Grada Dubrovnika i Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Pozdrave je uputio i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić koji je rekao kako su se ove godine okupili više u obiteljskoj atmosferi s obzirom na broj bendova, ali i da to ne znači ništa manje svirke nego u prošlim susretima. „Meni je ovo najdraža radionica, jer sam i sam vezan uz glazbu te je posebno doživljavam. Uvijek se među ovim mladim ljudima nadam nekom novoj iskri, a i svaki put je pronađem. Ove je godine nešto situacija izmijenjena jer je bend DAPAL postao poznat diljem Hrvatske, pa ću tako vrlo skoro ekipu zamoliti za autogram.“ – veselo je poručio je pročelnik Brčić.

 

Iako je nastupio manji broj bendova i kantautora nego prošle godine, dobrog ritma i vesele atmosfere nije nedostajalo.

 

Nastupili su:

  1. Dea i Ljubica
  2. DAPAL 7
  3. DAPAL
  4. Burning Phoenix

 

 

Posjetite i pratite Facebook stranicu Foruma mladih Grada Dubrovnika  za sve informacije o Forumu: objave o početku prijava, najave, programe i naravno detaljnije fotogalerije svih izvođača te video reportaže sa svih radionica.

Forum mladih - Mladi kantautori i bendovi 2020.

NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.