Prijavite se na Akademiju razvoja lokalne zajednice

Autor: , 20-02-2020
Fotografirao: Akademija razvoja lokalnih zajednica
Prijavite se na Akademiju razvoja lokalne zajednice
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezanima uz razvoj lokalnih zajednica.

U kontekstu razvoja lokalnih zajednica misli se na uključivanje i umrežavanje različitih dionika, predstavnika formalnih i neformalnih grupa građana, udruga, institucija, ustanova, jedinica lokalne i regionalne samouprave a po pitanju osmišljavanja i provedbe različitih društvenih sadržaja i društvenih programa koji će doprinijeti boljem životu u lokalnoj zajednici.

Idealni sudionici Akademije su ljudi koji svjesno žive svoje mjesto, svoju društvenu i prirodnu okolinu, vrednuju život u svojoj zajednici, svjesni su mogućnosti koje postoje i žele nešto učiniti. Akademija razvoja lokalne zajednice osmišljena je na način da educira ljude kako bi kroz stečena znanja i vještine, posebno osobne i društvene vještine, u svojoj lokalnoj zajednici pokrenuli promjene.

Edukacija će se održati 14. i 15. ožujka 2020. godine u Puli nakon čega će se program nastaviti kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama. Program Akademije je usmjeren na poboljšanje osobnih, poslovnih i društvenih vještina sudionika.

Svim sudionicima pokriveni su troškovi prijevoza, smještaja i hrane!

Prijave su otvorene do 23. veljače 2020. godine.

Detaljnije o programu pronađite na http://www.civilnodrustvo-istra.hr/novosti/detaljnije/otvorene-prijave-za-sudjelovanje-na-akademiji-razvoja-lokalnih-zajednica-20?fbclid=IwAR1lBT5JlUmfqF1XlHaIXQLJ6G-cNcWNoB6gk-c44hKhgRIXJODPSJbtQGc

Prijavit se možete na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfL9RN49-7ZHAtMSU43qAClnP_sBz538ccAGS6qXFQLY4yfBA/viewform


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.