Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara

Autor: , 21-02-2020
Fotografirao: DigiTelling
Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara
Jedna od radionica održat će se i u Dubrovniku

DigiTelling je program mentoriranja pod vodstvom Goethe-Instituta Kroatien i Francuskog instituta u Hrvatskoj, koji je posvećen podupiranju i umrežavanju sektora neovisnih videoigara u jugoistočnoj Europi, pružajući priliku inovativnim igrama da osvoje europsku i svjetsku publiku.

Cilj je ovog intenzivnog programa profesionalnog usavršavanja poduprijeti mlade timove i studije koji se bave razvojem inovativnih indie videoigara u proboju na europsko i svjetsko tržište.

Sudionike programa mentorirat će uvaženi gostujući stručnjaci iz područja game designa, produkcije, marketinga i distribucije igara.
Radionice će se održati u sklopu cijenjenih industrijskih događanja: boutique sajma industrije videoigara Reboot Develop Blue u Dubrovniku, Svjetskog festivala animiranog filma Animafest u Zagrebu i festivala umjetničkih videoigara Art in Games u Rijeci.

Prijaviti se možete do 9. ožujka 2020. godine putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1XPpZQ3tx1ZCLKuwy_YyLvy8ueRTUsD0UbbEEhICn2Dk/viewform?ts=5e49cef4&edit_requested=true

Polaznicima programa DigiTelling će biti podmireni troškovi putovanja i smještaja, kao i akreditacije za događanja na kojima će sudjelovati.

Za više informacija javite se na mail: thomas.schnabel@institutfrancais.hr ili hrvoje.ryznar.extern@goethe.de.


NOVOSTI

Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.


Hackathon DATA vs COVID-19; prijave još u tijeku

Hackathon kreće 4. travnja, a cilj je pronaći solucije koje bi olakšale nošenje s aktualnom pandemijom.