Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara

Autor: , 21-02-2020
Fotografirao: DigiTelling
Prijavite se na DigiTelling - program razvoja inovativnih indie videoigara
Jedna od radionica održat će se i u Dubrovniku

DigiTelling je program mentoriranja pod vodstvom Goethe-Instituta Kroatien i Francuskog instituta u Hrvatskoj, koji je posvećen podupiranju i umrežavanju sektora neovisnih videoigara u jugoistočnoj Europi, pružajući priliku inovativnim igrama da osvoje europsku i svjetsku publiku.

Cilj je ovog intenzivnog programa profesionalnog usavršavanja poduprijeti mlade timove i studije koji se bave razvojem inovativnih indie videoigara u proboju na europsko i svjetsko tržište.

Sudionike programa mentorirat će uvaženi gostujući stručnjaci iz područja game designa, produkcije, marketinga i distribucije igara.
Radionice će se održati u sklopu cijenjenih industrijskih događanja: boutique sajma industrije videoigara Reboot Develop Blue u Dubrovniku, Svjetskog festivala animiranog filma Animafest u Zagrebu i festivala umjetničkih videoigara Art in Games u Rijeci.

Prijaviti se možete do 9. ožujka 2020. godine putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1XPpZQ3tx1ZCLKuwy_YyLvy8ueRTUsD0UbbEEhICn2Dk/viewform?ts=5e49cef4&edit_requested=true

Polaznicima programa DigiTelling će biti podmireni troškovi putovanja i smještaja, kao i akreditacije za događanja na kojima će sudjelovati.

Za više informacija javite se na mail: thomas.schnabel@institutfrancais.hr ili hrvoje.ryznar.extern@goethe.de.


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.