Dan karijera RIT Croatia

Autor: , 25-02-2020
Fotografirao: RIT
Dan karijera RIT Croatia
RIT Croatia održava 20. po redu Dana karijera (Career Education Day), u srijedu, 26.02.2020., s početkom u 8.30 sati u Hotelu Dubrovnik Palace.

 Na ovogodišnjem Danu karijera ističu panel diskusiju na temu “Razvijanje poduzetničkog mentalnog sklopa”, na kojoj če sudjelovati sljedeći panelisti:

  • David James Taylor, predsjednik uprave, Adriatic Luxury Hotels
  • Sandra Miletić Škopac, Head of Recruitment and Selection, Hrvatski Telekom
  • Mirjana Pajas, direktorica projekata, Profil grupa
  • Izet Ždralović, suosnivač i član uprave, Microblink

 

Osim  spomenute panel diskusije, očekuje se predstavljanje 30-ak kompanija iz Hrvatske i regije kroz niz zanimljivih aktivnosti poput radionica na teme “Kako pregovarati o uvjetima ugovora, beneficijama te plaći” i “Pet karakteristika uspješnog program developera kojeg svi žele u svom radnom timu”, networkinga studenata i poslodavaca, prezentacija kompanija te brojnih intervjua za posao.

 

 

Više pronađite na web stranici RIT Croatia.


NOVOSTI

O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.


''Engleska čajanka'' u Skočibuhi

U sklopu programa ''Ljeto u knjižnici'', Dubrovačke knjižnice kreću s radionicama i pričaonicama nazvanim ''Engleska čajanka'' koje će se održavati u ljetnikovcu Skočibuha (Ul. Anice Bošković 28) svakog drugog petka u 9 sati.


Humanitarna akcija mladog Patrika Radotića

Hvalevrijedna humanitarna akcija jednog maloljetnog mladića koji želi sakupiti 20.000 kn za kupnju 100 školskih ruksaka za djecu koja žive u siromaštvu.