Dan karijera RIT Croatia

Autor: , 25-02-2020
Fotografirao: RIT
Dan karijera RIT Croatia
RIT Croatia održava 20. po redu Dana karijera (Career Education Day), u srijedu, 26.02.2020., s početkom u 8.30 sati u Hotelu Dubrovnik Palace.

 Na ovogodišnjem Danu karijera ističu panel diskusiju na temu “Razvijanje poduzetničkog mentalnog sklopa”, na kojoj če sudjelovati sljedeći panelisti:

  • David James Taylor, predsjednik uprave, Adriatic Luxury Hotels
  • Sandra Miletić Škopac, Head of Recruitment and Selection, Hrvatski Telekom
  • Mirjana Pajas, direktorica projekata, Profil grupa
  • Izet Ždralović, suosnivač i član uprave, Microblink

 

Osim  spomenute panel diskusije, očekuje se predstavljanje 30-ak kompanija iz Hrvatske i regije kroz niz zanimljivih aktivnosti poput radionica na teme “Kako pregovarati o uvjetima ugovora, beneficijama te plaći” i “Pet karakteristika uspješnog program developera kojeg svi žele u svom radnom timu”, networkinga studenata i poslodavaca, prezentacija kompanija te brojnih intervjua za posao.

 

 

Više pronađite na web stranici RIT Croatia.


NOVOSTI

METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.


Grad Dubrovnik privremeno obustavlja financiranje programa udruga

Grad Dubrovnik nastavlja se prilagođavati novonastalim okolnostima i privremeno posluje vodeći se financiranjem nužnih i neophodnih troškova.