Manifestacija Sa(n)jam dobre ekonomije u Lazaretima

Autor: , 26-02-2020
Manifestacija Sa(n)jam dobre ekonomije u Lazaretima
Manifestacija „Sa(n)jam dobre ekonomije“, održat će se 27. i 28. veljače, u Lazaretima u 8. i 10. lađi, a u organizaciji DEŠA-Dubrovnik.

Cilj nam je podizanje razine svijesti, razvoj te promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva na području Dubrovačko neretvanske županije. Događaj je namijenjen zainteresiranoj javnosti, predstavnicima organizacija civilnog društva, predstavnicima jedinica lokalnih i regionalnih uprava i samouprava, regionalnih agencija, stručnjacima, medijima, studentima i đacima - poručuju organizatori.
 
Manifestacija je događaj projekata „Obrazovanje za održivu budućnost“ i „Mjesto zajednice“ koji provodi DEŠA Dubrovnik u partnerstvu sa Ekonomsko i trgovačkom školom Dubrovnik, Art radionicom Lazareti, Studentskim teatrom Lero, Dubrovačkim ljetnim igrama te Gradom Dubrovnikom.

Osnovni cilj Manifestacije je podizanje razine svijesti, isticanje, razvoj te promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva na području Dubrovačko neretvanske županije.

 

 

Program manifestacije „Sa(n)jam dobre ekonomije“

 


1 dan – četvrtak 27.02.

Mjesto održavanja: 8. Lađa u Lazaretima (prostori Studentskog teatra Lero)

11:00 h Okrugli stol „Potencijali i prakse društvenog poduzetništva“

Moderatorica: Jany Hansal
Sudionici okruglog stola: Ranko Milić (Europolis grupa), Goran Jeras (ZEF), Denis Dilberović (Dominatto property mangement), Suzana Đurđević (Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik)

12:30 h Pauza uz osvježenje

13:00 h Otvaranje izložbe promotivnih materijala socijalnih poduzeća u Hrvatskoj i projekcija filmova o društvenom poduzetništvu2 dan – petak 28.02.

Mjesto održavanja: 10. Lađa u Lazaretima (prostor Art radionice Lazareti)

10:30 – 16:00 izložba promotivnih materijala socijalnih poduzeća Hrvatske i projekcija filmova o društvenom poduzetništvu.


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.


Promjena vizualnog identiteta Sveučilišta u Dubrovniku

Za novi vizualni identitet zadužne su dubrovačke dizajnerice.