Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Autor: , 28-02-2020
Fotografirao: DLJI
Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´
Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.

Masterclass radionica "Ovaj grad treba postere!" Svena Sorića i Hrvoja Spudića, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara i zaklade Caboga Stiftung održava se u suradnji sa slikarskim odjelom Umjetničke škole Luka Sorkočević od 26. veljače do 1. ožujka.

Radionica je predviđena kao nadogradnja na predmete koje učenici Umjetničke škole Luka Sorkočević imaju priliku proći u drugom razredu, a učenike će kroz projekt voditi i njihova mentorica prof. Ivana Selmani. Oni će se tako baviti osmišljavanjem i izradom jednokratnih plakata, a na radionici će naglasak biti na hibridnim tehnikama i materijalima koji se koriste pri izradi dok će se informacija prenositi jasnim tipografskim kompozicijama.


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.