Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´

Autor: , 28-02-2020
Fotografirao: DLJI
Izložba radova učenika Umjetničke škole koji su nastali u sklopu radionice `Ovaj grad treba postere!´
Završna Masterclass radionica na kojoj će učenici Umjetničke škole javno predstaviti svoje radove održat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u nedjelju 1. ožujka, s početkom u 11 sati.

Masterclass radionica "Ovaj grad treba postere!" Svena Sorića i Hrvoja Spudića, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara i zaklade Caboga Stiftung održava se u suradnji sa slikarskim odjelom Umjetničke škole Luka Sorkočević od 26. veljače do 1. ožujka.

Radionica je predviđena kao nadogradnja na predmete koje učenici Umjetničke škole Luka Sorkočević imaju priliku proći u drugom razredu, a učenike će kroz projekt voditi i njihova mentorica prof. Ivana Selmani. Oni će se tako baviti osmišljavanjem i izradom jednokratnih plakata, a na radionici će naglasak biti na hibridnim tehnikama i materijalima koji se koriste pri izradi dok će se informacija prenositi jasnim tipografskim kompozicijama.


NOVOSTI

Online program Centra za mlade je iza virtualnog ugla!

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Dubrovnik.


Stres i kako se nositi s njim u vrijeme krize

Psihologinja Suada Salčić donosi nekoliko stručnih savjeta kako lakše prebroditi ovo stresno i nesigurno razdoblje te se osjećati mirnije i opuštenije.


Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!


Expelliarmus dosada! JK Rowling lansirala stranicu ''Harry Potter at Home'' za djecu u samoizolaciji

"Harry Potter kod kuće" okuplja brojne izvore povezane s ovom međunarodnom franšizom, uključujući besplatan pristup audio verziji prve knjige u seriji.


Hackathon DATA vs COVID-19; prijave još u tijeku

Hackathon kreće 4. travnja, a cilj je pronaći solucije koje bi olakšale nošenje s aktualnom pandemijom.