Obilježavanje Međunarodnog dana žena - Budi dama

Autor: , 03-03-2020
Fotografirao: informadur
Obilježavanje Međunarodnog dana žena - Budi dama
Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije obilježava Međunarodni dan žena u suradnji s učenicima i profesorima Gimnazije Dubrovnik.

Na ovaj način, Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova želi potaknuti  mlade na razgovor o temi  ravnopravnosti spolova u kontekstu izazova koje postavlja 21. stoljeće. Učenice Gimnazije Dubrovnik, a ujedno i članice grupe Mladih psihologa koje djeluju u sklopu Centra za mlade Dubrovnik, pripremit će uvodnu prezentaciju pod nazivom „Budi dama“ kroz koju će se dotaknuti pitanja ravnopravnosti  u raznim područjima života, ali i otvoriti pitanje vlastitog doprinosa postizanju bolje ravnoteže u očekivanjima. 

Predstavljanje će se održati u petak, 6. ožujka u 14:00 sati u prostorima Sveučilišnog kampusa, Branitelja Dubrovnika 41.


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.


Promjena vizualnog identiteta Sveučilišta u Dubrovniku

Za novi vizualni identitet zadužne su dubrovačke dizajnerice.