Prilika za trening iskustvenog učenja u Češkoj

Autor: , 04-03-2020
Fotografirao: FelixMittermeier 
Prilika za trening iskustvenog učenja u Češkoj
Outward Bound Croatia za trening iskustvenog učenja traži jednu osobu koja radi s mladima.

Trening je dio projekta "Horizon" koji se temelji na metodama iskustvenog učenja i outdoor edukacije, namijenjen osobama koje rade s mladima. Trening će se održati u Češkoj, a program će biti na engleskom jeziku (potrebna B2 razina znanja engleskog jezika). Desetodnevni trening počinje 27. svibnja, a završava 7. lipnja.

Obuhvaća 5 dana i noći provedenih u prirodi. Detalji o programu dostupni su OVDJE. Prijave se podnose putem OBRASCA i na e-mail: kora.dvorski@outwardboundcroatia.hr.


NOVOSTI

METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.


Grad Dubrovnik privremeno obustavlja financiranje programa udruga

Grad Dubrovnik nastavlja se prilagođavati novonastalim okolnostima i privremeno posluje vodeći se financiranjem nužnih i neophodnih troškova.