Prilika za trening iskustvenog učenja u Češkoj

Autor: , 04-03-2020
Fotografirao: FelixMittermeier 
Prilika za trening iskustvenog učenja u Češkoj
Outward Bound Croatia za trening iskustvenog učenja traži jednu osobu koja radi s mladima.

Trening je dio projekta "Horizon" koji se temelji na metodama iskustvenog učenja i outdoor edukacije, namijenjen osobama koje rade s mladima. Trening će se održati u Češkoj, a program će biti na engleskom jeziku (potrebna B2 razina znanja engleskog jezika). Desetodnevni trening počinje 27. svibnja, a završava 7. lipnja.

Obuhvaća 5 dana i noći provedenih u prirodi. Detalji o programu dostupni su OVDJE. Prijave se podnose putem OBRASCA i na e-mail: kora.dvorski@outwardboundcroatia.hr.


NOVOSTI

O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.


''Engleska čajanka'' u Skočibuhi

U sklopu programa ''Ljeto u knjižnici'', Dubrovačke knjižnice kreću s radionicama i pričaonicama nazvanim ''Engleska čajanka'' koje će se održavati u ljetnikovcu Skočibuha (Ul. Anice Bošković 28) svakog drugog petka u 9 sati.


Humanitarna akcija mladog Patrika Radotića

Hvalevrijedna humanitarna akcija jednog maloljetnog mladića koji želi sakupiti 20.000 kn za kupnju 100 školskih ruksaka za djecu koja žive u siromaštvu.