UNICEF je pokrenuo jedinstven program za malde - ZABUM

Autor: , 06-03-2020
Fotografirao: ZABUM
UNICEF je pokrenuo jedinstven program za malde - ZABUM
ZABUM – Za budućnost mladih jedinstveni je program za adolescente i mlade kojeg je pokrenuo Ured UNICEF-a za Hrvatsku, a provodi se u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI).

ZABUM program potiče mlade na angažman i participaciju, ohrabruje ih da pokrenu promjene i razviju svoj puni potencijal. Program se kontinuirano razvija, prilagođavajući se trenutnim društvenim prilikama, a aktivnosti planirane za 2020. godinu uključuju UPSHIFT radioniceHACKATHON za društvene promjene, programe za razvijanje vještina za 21. stoljeće te digitalnu platformu za podršku aktivizmu mladih U-Report.

ZABUM program je inkluzivan program i promiče jednake mogućnosti za sve, pa će se radionice i aktivnosti provoditi diljem zemlje kako bi se u njih mogao uključiti što veći broj mladih iz cijele Hrvatske, neovisno o životnim prilikama i mjestu stanovanja.

Detaljnije pročitajte na: https://zabum.hr


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.


Promjena vizualnog identiteta Sveučilišta u Dubrovniku

Za novi vizualni identitet zadužne su dubrovačke dizajnerice.