Prilika za volontiranje u srcu Turske

Autor: , 06-03-2020
Fotografirao: adibalea
Prilika za volontiranje u srcu Turske
SORGED – Sorgun Youth Association nudi kratkoročno volontersko iskustvo za dvije osobe u srcu Turske, točnije u mjestu Sorgun. Zainteresirani volonteri moraju biti između 18 i 30 godina starosti.

Volonterska služba traje 59 dana, i to kroz ožujak i travanj 2020. godine. Da, dobro ste pročitali, morate se spakirati čim prije i krenuti put Turske!

Volonteri će kroz dva mjeseca boravka imati prilike raditi sa djecom i mladima, a opis posla uključuje održavanje društvenih mreža organizacije, izrada brošura postera i drugih promotivnih materijala, pisanje i provedba projekata, organizacija raznih sportskih, kulturnih i društvenih događanja, održavanje radionica jezika, promocija volontiranja, mobilnosti i solidarnosti putem raznih projekata.

Smještaj je osiguran od strane organizacije, a troškovi za hranu i džeparac iznose 4 € dnevno. Zdravstveno osiguranje pokriveno je kroz CIGNA osiguranje.

Detaljnije pronađite na https://drive.google.com/file/d/1tFFg_6bTPLaJB-sS8Qf02B-XrWIfIuNm/view?fbclid=IwAR3DTqYY57gqvx0zKun6ark22V9IGnaYqCM1HuajLYOgqmh5ENMRPIYHHIs

 

Ili se javite na: esc@sorged.org.


NOVOSTI

METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.


Grad Dubrovnik privremeno obustavlja financiranje programa udruga

Grad Dubrovnik nastavlja se prilagođavati novonastalim okolnostima i privremeno posluje vodeći se financiranjem nužnih i neophodnih troškova.