Prilika za volontiranje u srcu Turske

Autor: , 06-03-2020
Fotografirao: adibalea
Prilika za volontiranje u srcu Turske
SORGED – Sorgun Youth Association nudi kratkoročno volontersko iskustvo za dvije osobe u srcu Turske, točnije u mjestu Sorgun. Zainteresirani volonteri moraju biti između 18 i 30 godina starosti.

Volonterska služba traje 59 dana, i to kroz ožujak i travanj 2020. godine. Da, dobro ste pročitali, morate se spakirati čim prije i krenuti put Turske!

Volonteri će kroz dva mjeseca boravka imati prilike raditi sa djecom i mladima, a opis posla uključuje održavanje društvenih mreža organizacije, izrada brošura postera i drugih promotivnih materijala, pisanje i provedba projekata, organizacija raznih sportskih, kulturnih i društvenih događanja, održavanje radionica jezika, promocija volontiranja, mobilnosti i solidarnosti putem raznih projekata.

Smještaj je osiguran od strane organizacije, a troškovi za hranu i džeparac iznose 4 € dnevno. Zdravstveno osiguranje pokriveno je kroz CIGNA osiguranje.

Detaljnije pronađite na https://drive.google.com/file/d/1tFFg_6bTPLaJB-sS8Qf02B-XrWIfIuNm/view?fbclid=IwAR3DTqYY57gqvx0zKun6ark22V9IGnaYqCM1HuajLYOgqmh5ENMRPIYHHIs

 

Ili se javite na: esc@sorged.org.


NOVOSTI

Stipendije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Stipendije se dodjeljuju za akademsku, to jest školsku godinu, 2020/2021.


Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.


I ove srijede besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha

U sklopu projekta #kulturauđiru, Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica i ove srijede organizira besplatne radionice za školski i predškolski uzrast u ljetnikovcu Skočibuha ( ul. Anice Bošković 28).


Završnica #kulturauđiru u Parku Pile

Završnica projekta Kultura u điru održat će se u četvrtak, 9. srpnja u parku u Pilama.


Centar za mlade Dubrovnik ima novi logo!

Novi vizualni identitet.