Informacije o koronavirusu na stranicama Grada Dubrovnika i Crvenog križa Dubrovnik

Autor: , 13-03-2020
Fotografirao: Grad Dubrovnik
Informacije o koronavirusu na stranicama Grada Dubrovnika i Crvenog križa Dubrovnik
Postupajući proaktivno i prenoseći provjerene informacije nadležnih tijela Grad Dubrovnik želi dati svoj doprinos u pravodobnom i točnom informiranju sugrađana.

S ciljem pravovremenog i točnog informiranja javnosti na internetskim stranicama Grada Dubrovnika dostupne su informacije o koronavirusu s istaknutim poveznicama na posljednje službene podatke o epidemiji te na preporuke o zaštiti od virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i objave Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te drugih relevantnih izvora nadležnih tijela koja sudjeluju u suzbijanju epidemije.

 

Iako nije izravno nadležan za koordinaciju aktivnosti na našem području (to je u ovom trenutku Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije), Grad Dubrovnik odgovoran je prema svojim sugrađanima.  

 

S obzirom da je u javnom prostoru nažalost veliki broj neprovjerenih informacija, apeliramo na građane i pozivamo ih da prate objave nadležnih tijela te da se pridržavaju svih aktualnih preporuka i uputa.


Više detalja o koronavirusu možete pronaći i na web stranici Crvenog križa Dubrovnik http://www.crvenikrizdubrovnik.hr/novost.php?broj=862

 

 

 


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.


Promjena vizualnog identiteta Sveučilišta u Dubrovniku

Za novi vizualni identitet zadužne su dubrovačke dizajnerice.