Uskoro online sadržaji Centra za mlade

Autor: , 24-03-2020
Fotografirao: Centar za mlade Dubrovnik
Uskoro online sadržaji Centra za mlade
Zbog trenutne situacije povezane s koronavirusom otvaranje Centra za mlade u Gružu odgađa se za barem 30 dana.

Odluka je to koja je donesena zajednički od svih udruga koje djeluju pod Centrom u dogovoru s Gradom Dubrovnik, a prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Centar za mlade svakako svoje postojanje nastavlja u virtualnom obliku. Kolektiv udruga, koje čine Centar za mlade, trenutno radi na digitalizaciji sadržaja. Udruge će svoje programe nuditi putem Facebook stranice Centra za mlade, ali i novog Instagram profila kao i YouTube kanala koji bi s radom trebali početi uskoro. Kao i do sad sve će se informacije moći pronaći i putem internetske stranice Infocentra za mlade Informadur.com.

Svi oni koji imaju neki prijedlog ili ideju što bi bilo dobro da bude dio novog on-line sadržaja mogu predložiti u inbox Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik.


NOVOSTI

METAFORIČNA STANKA KAO UPOZORENJE, NE KRAJ!

Trenutno smo u situaciji u kojoj smo na neki način zarobljeni opasnošću koronavirusa, držimo se distance, osobito fizičke. No, emocionalno nikad nismo bili bliži jedni drugima. To je primijetila i Josipa Čović koja je napisala zanimljiv osvrt.


Ostani doma i piši tekst za HNK

HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.


WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.


Gubimo jedan sastavani dio školovanja, a to je druženje – Intervju s maturanticom Petrom Bašić

Naša sugovornica je Petra Bašić, maturantica Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Uz to što je dobra učenica Petra djeluje i kao pomoćna administratorica u UR Institutu, a isto tako aktivna je članica Kluba mladih znanstvenika.


Grad Dubrovnik privremeno obustavlja financiranje programa udruga

Grad Dubrovnik nastavlja se prilagođavati novonastalim okolnostima i privremeno posluje vodeći se financiranjem nužnih i neophodnih troškova.