Uskoro online sadržaji Centra za mlade

Autor: , 24-03-2020
Fotografirao: Centar za mlade Dubrovnik
Uskoro online sadržaji Centra za mlade
Zbog trenutne situacije povezane s koronavirusom otvaranje Centra za mlade u Gružu odgađa se za barem 30 dana.

Odluka je to koja je donesena zajednički od svih udruga koje djeluju pod Centrom u dogovoru s Gradom Dubrovnik, a prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Centar za mlade svakako svoje postojanje nastavlja u virtualnom obliku. Kolektiv udruga, koje čine Centar za mlade, trenutno radi na digitalizaciji sadržaja. Udruge će svoje programe nuditi putem Facebook stranice Centra za mlade, ali i novog Instagram profila kao i YouTube kanala koji bi s radom trebali početi uskoro. Kao i do sad sve će se informacije moći pronaći i putem internetske stranice Infocentra za mlade Informadur.com.

Svi oni koji imaju neki prijedlog ili ideju što bi bilo dobro da bude dio novog on-line sadržaja mogu predložiti u inbox Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik.


NOVOSTI

Stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2021./2022.

Znanstveno-stručno usavršavanje na sveučilištima u SAD-u namijenjeno je zainteresiranim kandidatima iz javnoga i privatnoga sektora koji zadovoljavaju uvjete natječaja.


Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.