Uskoro online sadržaji Centra za mlade

Autor: , 24-03-2020
Fotografirao: Centar za mlade Dubrovnik
Uskoro online sadržaji Centra za mlade
Zbog trenutne situacije povezane s koronavirusom otvaranje Centra za mlade u Gružu odgađa se za barem 30 dana.

Odluka je to koja je donesena zajednički od svih udruga koje djeluju pod Centrom u dogovoru s Gradom Dubrovnik, a prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Centar za mlade svakako svoje postojanje nastavlja u virtualnom obliku. Kolektiv udruga, koje čine Centar za mlade, trenutno radi na digitalizaciji sadržaja. Udruge će svoje programe nuditi putem Facebook stranice Centra za mlade, ali i novog Instagram profila kao i YouTube kanala koji bi s radom trebali početi uskoro. Kao i do sad sve će se informacije moći pronaći i putem internetske stranice Infocentra za mlade Informadur.com.

Svi oni koji imaju neki prijedlog ili ideju što bi bilo dobro da bude dio novog on-line sadržaja mogu predložiti u inbox Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik.


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.